Mainos

Kaksi (Nick Frost, Simon Pegg) Briteistä Amerikkaan, San Diegon Comic-Con-tapahtumaan vierailemaan tullutta sarjakuvanörttiä päättää messukierroksensa päätteeksi vuokrata asuntoauton, ja matkata sillä kuuluisalle Area 51 -sotilastukikohdalle. Matkalla tukikohtaan herrat kohtaavat kaikkia odotuksia vastaan oikean alienin, Paulin (Seth Rogen). Paul on kusessa, sillä hän on paennut NASA:n tutkijoita, vuosikymmeniä kestäneen kokeen tuloksena. Nörtit ottavat Paulin mukaan matkaan, mutta liittovaltion poliisi ja NASA:n omat Men in Blackit ovat vahvasti kintereillä.

 

Autossa

Mainos

 

Paul on sikailukomedia, joka yllättää roisilla huumorillaan, alituisella kiroilullaan ja hyvällä käsikirjoituksellaan. Tarina on simpeli, mutta mutkat matkalla ja häpeilemätön huumori tuovat siihen mausteita, joita ei tavallisesti jenkkikomedioissa nähdä. Seth Rogenin mukanaolokaan ei pääse ärsyttämään, sillä mies toimii vain ääninäyttelijänä. CGI-Rogen onkin huomattavasti oikeaa parempi näyttelijä ;0)

 

Piirros

 

Paul julkaistaan nyt uudelleen Augmented Reality -boksissa, joka toimii 3D-näyttämönä älypuhelimen Universal 100 -sovellukselle. Kun kantta kuvaa, pomppaa Paul esiin kuvaan ja kuittailee hennosti.

 

Augmented-efekti

 

Levyltä löytyy myös normaalit bonusmateriaalit, joiden seassa on poistettuja kohtauksia, naurukela ja perinteiset making offit.

 

Roisin huumorin ystävälle Paul on erittäin suositeltavaa viihdykettä.

 

KE


Osta Paul tästä.

Mainos