Mainos

PSVR tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden pukea Batmanin kumiasun niskaan ja lähteä Gothamin yöhön, omassa olohuoneessa.

Kun loistavat pelit voivat parhaimmillaan olla hienoja elämyksiä, ovat VR-pelit aina automaattisesti kokemuksia. Mikäpä siis parempi kokemus, kuin olla itse Lepakkomies – ja vieläpä parhaan Batman-pelisarjan sellainen.

Mainos

Batman Arkham VR vie pelaajan lepakkoluolan kautta dekkarimaiseen seikkailuun, josta ei sovi paljastaa mitään etukäteen. Jätetään siis juoni itse kokemuksen kerrottavaksi niille, jotka eivät peliä ole vielä pelanneet.

Batman Arkham VR on yksi parhaimmista VR-kokemuspeleistä, joita on saatavilla. Tähän tietysti vaikuttaa se, että kerrankin saa olla itse Batman, mutta myös se, että kokemus on lyhyestä kestostaan huolimatta erittäin hyvin tehty.


Batman Arkham VR on yksi parhaista. Samaan kastiin pääsevät myös Everest VR, Apollo 13 VR ja Star Wars VR, jotka kaikki ovat omalla tavallaan mahtavia kokemuksia. Harmillisesti vain Batman on tarjolla PS4-pelaajille.

Pelin hintalappu on kevyt, mutta peli ehdottomasti kannattaa hankkia mikäli PSVR löytyy kotoa, sillä moni Escape Room on tätä tylsempi ja kalliimpi. Ja onpa todettava vielä loppuun, että Batman-puku virtuaalitodellisuudessa näyttää lähes yhtä houkuttelevalta kuin Christian Balen yllä ollut kumiasu, jonka sain etuoikeutetusti nähdä muutama vuosi sitten Warnerin studiolla Brubankissa.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Batman Arkham VR
85 %
Edellinen artikkeliWatch Dogs 2 sai arvosanansa – näin peli rankattiin maailmalla
Seuraava artikkeli4K UHD -arvostelu: Independence Day: Resurgence
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.
peliarvostelu-batman-arkham-vrBatman Arkham VR on lyhyt, mutta niin ovat kaikki tämän tyyppiset VR-kokemukset. Se on silti yksi parhaista VR-koettelemuksista tähän saakka.