Mainos
On julkistettu, että Death Stranding -elokuva on tekeillä.

Ohjaaja Hideo Kojima on tehnyt yhteistyötä tuottaja Alex Lebovicin Hammerstone Studiosin kanssa tuotaakseen elokuvasovituksen, pelisuunnittelija kertoi torstaina.

Deadline uutisoi, että Hammerstone rahoittaa elokuvan kokonaan ja sen tuottavat Kojima ja Lebovici omien yhtiöidensä kautta. Kojima Productions US ja Allan Ungar toimivat vastaavina tuottajina.

Mainos

– En voisi olla enempää innoissani tästä uudesta kumppanuudesta Hammerstone Studiosin kanssa. Tämä on käänteentekevä hetki pelisarjalle, ja odotan innolla yhteistyötä heidän kanssaan Death Strandingin tuomiseksi valkokankaalle, Kojima sanoi.

– Toisin kuin muut suuren budjetin videopelisovitukset, tästä tulee paljon intiimimpi ja syvällisempi elokuva kuin muista suuren budjetin videopelisovituksista. Tavoitteenamme on määritellä uudelleen, mitä videopelisovitus voi olla, kun sillä on luovaa ja taiteellista vapautta. Tästä elokuvasta tulee aito ’Hideo Kojima’-tuotanto, Lebovici lisäsi.

Death Stranding julkaistiin PS4:lle vuonna 2019. Pelin pääosissa näyttelivät Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Guillermo del Toro ja Margaret Qualley, mutta on epäselvää, palaako kukaan näistä näyttelijöistä elokuvasovitukseen.

Death Stranding 2 -pelin ensimmäinen traileri nähtiin viime viikolla The Game Awards -gaalassa, johon Kojima osallistui.

Sonyn julkaiseman jatko-osan trailerin pääosassa nähdään Léa Seydoux, joka esitti Fragile-hahmoa ensimmäisessä pelissä. Se vahvistaa myös Norman Reeduksen paluun ja toteaa, että Troy Baker on myös pääosassa.

Mainos