Mainos

On kulunut tasan vuosi Lake Victorian piraijaverilöylystä, jossa kuoli satoja spring break -juhlijoita. Nyt tappajakalat palaavat maisemiin, kun arizonalainen vesipuisto Big Wet poraa laittoman reijän maanalaiseen vesisuoneen säästääkseen vesilaskuissa ja maksimoidakseen voitot. Vesisuonessa asustaa tietysti mutation voimin kasvaneet jäljelle jääneet Lake Victorian piraijat, jotka tunkeutuvat huoletta strippareiden ja David Hasselhoffin valloittamaan vesipuistoon tämän avajaispäivänä. Meribiologityttö Maddy (Danielle Panabaker) yrittää kuitenkin kaikin tavoin, yhdessä kolleegansa Mr. Goodmanin (Christopher Lloyd) avustuksella estää suuremmat ihmisvahingot.

 

The Hoff

Mainos

 

Piranha 3DD sisältää nimensäkin puolesta tuttuja CGI-kaloja, DD-kokoisia silikonitissejä ja ennalta-arvattavan tarinan. Leffa on edellisen tavoin sekoitus jämäkkää kauhua, häikäilemätöntä verisuihkua ja komediaa. Huumoria revitään pääasiassa 60-vuotiaan Hasselhoffin ylimielisyydestä ja kalojen aiheuttamasta splätterisilvonnasta. Kauhun elementtejä on sekoitettu seksiin ja taas jälleen kerran leffassa häiritään miehen mieltä silpomalla viattoman miehen sukulihasta. Tällä kertaa ehkä vieläkin järjettömämmin kuin edellisessä osassa.

 

Uiva neitonen

 

Piranha 3DD on toimivimmillaan kolmiulotteisena. Kauhu on yleensäkin ainoa elokuvagenre, jossa kolmiulotteisuutta osataan hyödyntää kunnolla, eikä Piranha 3DD tee poikkeusta. Kaloja hyppii silmille niin, että katsojan sormenpäät saavat hikoilla kaloja väistellessä. Myös ällöttävät raajat ja silikonilla pumpatut pannut saavat uutta potkua syvyydellä varustetusta katseluelämyksestä.

 

3D-neito
Mikäli käden ulottuvilta löytyy kasarit puna-sini-lasit, voi tästä kuvasta ottaa esimerkkiä Piranhan syvyysvaikutelmasta.
 

 

Ensimmäisen osan tasolle ei tarinassa päästä lähellekään, mutta jos aikasemmasta piti, pitää samasta syystä tästäkin. Kaikki on viety yli, mutta viihdettä saa koko rahalla. Harmillisesti Christopher Lloydin rooli leffassa on varsin pieni, kuten myös Ving Rhamesin.

 

Leffan loppu on suuri pettymys, mutta se on yritetty kompensoida lopputekstien aikana tulevalla lisämateriaalilla.

 

Bonuksista löytyy muutama väkisin huumorin kautta väännettu "dokumentti", jotka eivät kerro asiasta johon otsikko viittaa. Poistetut kohtaukset sentään ovat oikeita uusia kohtauksia, joita ei leffassa nähty.

 

KE

Mainos