Playboy-moguli Hugh Hefnerin tapoihin kuului mm. koiran paneminen

Mainos
Dokumenttisarja Secrets of Playboy saapuu Suomeen 21. helmikuuta MTV-palveluun.

Secrets of Playboy -sarja paljastaa muun muassa Playboy-moguli Hugh Hefnerin pimeät salaisuudet ja fantasiat, joista kukaan ei osannut aavistaa mitään.

Sarjassa kuullaan Hefnerin entisen tyttöystävän, Sondra Theodorean haastatteluja, joissa tämä paljastaa varsin kaunistelemattomasti mediakeisarin hullutuksia.

Mainos

– Hefner kertoi julkisesti, kuinka tytöt harrastavat terveellistä seksiä. Hänen omassa seksuaalisuudessaan ei kuitenkaan ollut mitään tervettä, Theodorea laukoo.

Theodorean mukaan Hefner pakotti naisia seksiin tuntemattomien kanssa, samalla kun hän ohjasi ja videokuvasi akteja. Isännän seksuaalisuuteen kuului myös astetta sairaampikin puoli.

– Kävelin kerran huoneeseen ja siinä hän oli ja harrasti seksiä koiramme kanssa. Kysyin, että mitä ihmettä hän oikein tekee. Hän vastasi vain, että myös koirilla on tarpeensa. Vaadin häntä lopettamaan. En jättänyt häntä enää koskaan koiramme kanssa kahdestaan. En voinut uskoa mitä olin juuri todistanut, Theodorea tilittää dokumentissa.

Lopullisesti Theodorea jätti Hefnerin miehen kiinnostuttua snuff-leffoista ja verellä lutraamisesta.

– Miten sairas mielesi pitää olla, että saat tyydytyksesi siitä, kun katsot jonkun kuolevan? Hän oli todellinen hirviö, Theodore kammoksuu.

Sarja pyörii parhaillaan Yhdysvalloissa A&E-kanavalla. Sen viimeinen jakso esitetään 28. helmikuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliKoomikko Kate McKinnon on Barbie-elokuvan tuorein lisäys
Seuraava artikkeliSteam Next Fest käynnistyy ensi viikolla – luvassa satoja uusien pelien demoja