Mainos

Vihdoin myös 4K UHD -leffat ovat tuettuja

PS5-konsolia myydään kahdessa formaatissa. Optisella asemalla ja ilman.

Heille, jotka keräävät leffoja, on paras valinta levyasemallinen versio. Asema on 4K UHD Blu-ray -asema, joka mahdollistaa UHD-leffojen pyörittämisen. Se on toistaiseksi paras ja häviötön formaatti, jolla leffoja voi katsella kotiteatterista maksimaalisella kuvanlaadulla. Toki suoratoistoalustoistakin saa 4K-kuvaa ulos, mutta etenkin isolla screenillä katseltaessa pakkausartefaktit näkyvät varsin selkeästi. 4K-levyillä tätä ongelmaa ei ole. Lisäksi UHD-levyt sisältävät HDR-värit, joita suoratoistopalvelut eivät pääasiassa mahdollista. UHD-asemasta valtavat plussat!

PlayStation 5 ja DualSense.

Mainos

Kannattaako heti siirtyä PS5:n kelkkaan?

Toisille vastaus on ehdottomasti kyllä, maltillisemmille ei. PS5 ei vielä toistaiseksi tarjoa montakaan uuden sukupolven peliä, joten mikäli et ole ennakkovarausjonojen kärjessä etkä saa Pleikkaria heti 19. marraskuuta, et menetä vielä mitään. Vasta keväällä kun uudet, suuret ja kauniit pelit ilmestyvät markkinoille on syytä ottaa askel kohti uutta konsolisukupolvea. Silloin jo laitteen saatavuuskin on toivottavasti parempi.

Tätä kirjoitettaessa pelataan vielä PS5:llä pääasiallisesti PS4-pelejä ja niitä kourallista uuden sukupolven käännöksiä.

Teknisesti tulevaisuus näyttää erittäin lupaavalta ja etenkin DualSense-ohjaimen ansiosta valitsisin itse PS5:n ja Xbox Seriesin väliltä PS5:n omaksi konsolikseni.

Mainos
1
2
3
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
PlayStation 5
DualSense-ohjain
Edellinen artikkeliTiesitkö jo nämä 10 asiaa uudesta Pleikkarista?
Seuraava artikkeliThe Crew 2 -ajopeli saa uutta sisältöä ja Motorpass-palkitsemisjärjestelmän
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.