Mainos

Pullea Becky (Rebel Wilson) on löytänyt unelmiensa miehen, joka on vieläpä komea ja hyvätuloinen. Mies kosii Beckyä ja luvassa on pikanaimiset ystävien kesken. Beckyn lukioystävä Regan (Kirsten Dunst) joutuu hampaita kiristäen ottamaan morsiusneidon pääroolin, ja avukseen hän pyytää Californiassa asuvat lukiokaverinsa Genan (Lizzy Caplan) ja Katien (Isla Fisher). Heidän on määrä viettää ensin ikimuistoiset polttarit ja seuraavana päivän todistaa hääseremoniaa. Becky haluaa pienet illanistujaiset ystäviensä kesken, mutta bailuhirmu Katie on tuonut kokaa ja Genakin haluaa vähän räväkämpää actionia.

Kaupassa

Polttarittaret on alkuasetelmaltaan mielenkiintoinen ja sitä markkinoitiin kesällä naisten Kauheaksi kankkuseksi. Tavallaan se sellainen onkin, mutta huomattavasti heikommilla antimilla. Leffa käynnistyy lupaavasti kokapöllyillä ja morsiusmekon repeämisellä, mutta sitten meininki jää sutimaan ja lopputulos on vain rakkaussekoiluja ja stressaantuneita, kiukuttelevia naisia. Jos kiukuttelevia eukkoja näkee muutenkin 24/7, ei Polttarittaret välttämättä ole ainakaan miehen ykkösleffavalinta.

Mainos

Partyissa

Naisten polttarisekoiluleffalta olisi odottanut huomattavasti enemmän, varsinkin kun tuottajanakin hääri härski jenkkikoomikko Will Ferrell. Lizzy Caplan ja Isla Fisher vetävät sekoilurooliaan kyllä hyvin, mutta Kirsten Dunst onnistuu olemaan todella ärsyttävä. Tämä on joko erinomaisen näyttelijätyön tulosta tai sitten Dunst on paljastanut vittumaisen puolen itsestään koko maailmalle. Käsikirjoituksen olisi pitänyt kaikenkaikkiaan olla huomattavasti räväkämpi, sillä nyt se jää todella vaisuksi, eikä naisten "Kauhea kankkunen" ole lainkaan niin kauhea.

Blu-ray-levyllä ei ole bonuksia lainkaan, vaikka vähintään naurukela olisi ollut hauska nähdä.

Mainos