Mainos

Poolboy-elokuva on osa elokuvaa, joka on upotettu "dokumenttiin". "Dokumentti" kertoo elokuvaohjaaja Saint James Street Jamesista (Ross Patterson), jonka seksuaalisen lapsuuden johdosta hän purkaa tuntojaan toimintapornoelokuviin. Poolboy ja Poolboy II on hänen elokuviansa, jotka on hyllytetty Hollywoodissa kohujen seurauksena. Tässä "Dokumentissa" hän paljastaa elokuvansa kokonaisuudessaan:

Kevin Sorbo (se vanha Herkules) esittää Vietnamin veteraania, jonka paras ystävä kuolee sodan päätyttyä. Hän palaa takaisin Jenkkeihin, ja huomaa että 1980-luvun Los Angeles pyörii allaspoikabisneksen ympärillä. Hän päättää ryhtyä myös itse allaspojaksi, jotta latino-allaspojat eivät panisi valkoihoisten amerikkalaisten kotona odottavia kotiäitejä.

Ohjaaja
Ohjaaja Saint James st. James kertoo dramaattisen tarinansa ennen elokuvan alkua.

Mainos

Huhhuh! Poolboy on kuin halpa kotivideo, tehtynä Hollywoodissa. Elokuvan budjetti ei käynyt mistään ilmi, joten voidaan olettaa, että halvalla on nyt menty.

Leffa on todella huono. Se on jopa todella paska. Elokuvan tarina alkaa lupaavasti ja tuntuu tekstimuodossa ihan kiinnostavalta, mutta muuttuu elokuvana sellaiseksi hutuksi, että tekee mieli ottaa levy ulos soittimesta ja ampua se tuhannen päreiksi ja soittaa Ameriikkaan ja haukkua ohjaaja Garret Brawith, joka varasti elämästäni 1 h 29 min.
Leffaa jää seuraamaan ainoastaan siksi, että koskaan ei tiedä missä näkyy seuraavaksi tissit. Ja se lienee leffan ainoa pointtikin. Kaiken lisäksi tissit ovat lihavia, roikkuvia ja rumia.

Vietnam

On toisaalta kuitenkin kunnioitettavaa, että menestynyt Danny "Machete" Trejo suostuu näyttelemään tälläisessä kurassa. Moni iso strara ei uskaltautuisi heittäytymään näin rohkeasti. Trejo vieläpä yrittää näytellä itkevääkin!

Sorbolta lankeamisen ymmärtää. Miehen viimeisin todellinen hitti on vuonna 1995 pyörinyt Hercules: The Legendary Journeys -tv-sarja, joka pyöri Suomessa Maikkarillakin. Kun kivet käy vähiin, on suostuttava siihen mitä tarjotaan. Ja voittaahan Poolboy-näyttelijäntyö varmasti Wall Martin kassan työt.

Allas
Tämä on allaspoika, jolle ei ryttyillä.

Poolboy on ehdottomasti puolitoistatuntia liikaa uhrattavaksi elämästä, mikäli elämä tarjoaa muutakin sisältöä. Se on huono juoneltaan, sen komedia on liian yliampuvaa, se ei naurata, sen näyttelijät ovat huonoja ja erikoistehosteetkin on tehty suoraan käyttäen Video Copilotin After Effects -plugineja, joita voi ostaa parilla kympillä netistä.

Avoid this shit!

KE

Mainos