Mainos

Predator trilogian kaikki kolme elokuvaa on nyt saatavissa vihdoin yksien kansien sisällä täydellisenä pakettina, runsaine teräväpiirtoisina bonusmateriaaleina höystettyinä. Tämä on paketti joka tulee löytyä jokaisen Predator-fanin kirjahyllystä.

Ensimmäinen Predator -leffa kertoo ensimmäisen saalistajan ja ihmisten kohtaamisen. Arska möyrii viidakossa ja yrittää joukkoinen selviytyä näkymättömän saalistajan kynsistä.

Sama setti jatkuu kakkos-osassa, mutta tällä kertaa Los Angelesissa. Tappavista Aseista tuttu Danny Clover selvittää outoja jengimurhia ja toteaa tappajan olevan ulkoavaruuden örkki, jolla on käytössään jopa LAPD:ta parempia aseita.

Mainos

Kolmos-osa puolestaan palaa ykkösen tunnelmiin, mutta visuaalisesti coolimpana. Lisäksi meininki on buustattu äärimmilleen myös toisen saalistajarodun myötä. Isonenäinen Adrien Brody ottaa viidakkovankien jengin haltuun ja yrittää opettaa kaikille missä on kaapin paikka.

Kovimmat jätkät ampuvat suu kiinni.

Jokainen leffa on tuupattu levyille huippukuvalla ja luksusäänellä. Levyillä on paljon bonuksia, eikä boxin mukana tule mitään ylimääräistä krääsää kuten postikortteja, paperinukkeja tai pumpattavaa Predatoria.

KE

Mainos