Mainos
Gallialainen muoti tekee comebackin täksi kevääksi. Tyylin pioneerina cat walkeille astuu Asterixin paras ystävä Obelix. Respawn.fi johdattaa sinut Obelixin tyylin syvimpään olemukseen. 

1. Obelixin sinivalkoraitaisten pöksyjen housukankaan voit repiä kiertävän sirkuksen teltan seinämästä. Housut ovat tiukat sääristä ja myötäilevät muhkeaa mahaa. Hanki siis itsellesi jykevä pötsi esimerkiksi suosimalla paikkakuntasi kebab-ravintolan mehukkaita Iskenderejä, jotta voit luoda itsellesi täydellisen Obelix-siluetin. Housujen tulee ulottua mahdollisimman lähelle kainaloita, että ihmismakkarat pysyvät hallinnassa.

2. Paidat ovat nössöille. Tästä syystä Oxukin jättää paidan niille, jotka tuntevat sitä tarvitsevansa. Rintamustaan rohkeasti esittelevä punapää kruunaa pöksynsä mielummin jämäkällä vyöllä. Remmillä on tarkoitus luoda mahdollisimman tynnyrimäinen vaikutelma, joten kultaisia ”pultteja” ei saa unohtaa.

Mainos

3. Obelix omaa punaisen karvoituksen omasta takaa. Jos sinulta jäi Värikallen Perinteistä Punamaalia yli edellisen sesongin Lumikki-lookista, voit värjätä fledasi sillä. Mikäli kaipaat kuitenkin turvallisempaa lopputulosta, voit sävyttää huoletta pehkosi Loreal Excellence Creme HiColor Intense Red 1.74ozilla. Puno kutrisi söpöille leteille ja kruunaa frisyyri trendikkäillä rusettipampuloilla.

4. Ob-X on kasvattanyt itsellensä varsin tyylikkäät viikset, eli ”pelkät”. Jos karvankasvusi on tyyli-ikonimme veroinen, aloita kasvattamaan omiasi jo tänään. Jos viiksenkasvusi on kehnoa, hätä ei ole tämän näköinen. Pysyvää lopputulosta haaveileville on olemassa plastikkakirurgien asentamia viiksi-implantteja. Omasi voit asentaa ainakin Belgiassa Wellness Kliniekillä, jossa voi samalla ostaa itselleen uuden häpykarvoituksen.

5. Päässään Oxu kantaa tyylikästä viikinkikypärää. Liimaa teekannun kanteen kaksi vuohen sarvea ja sido se pääsi ympäri kumilangalla.

6. Lisävarusteina Obelix -asusteesteen kuuluu ehdottomasti ihmisen kokoinen hiidenkivi, pieni koira ja kahden villisian ruumiit.

Helpointa on hankkia koira. Valitse kennelistä itseäsi fiksumpi valkoinen länsiylämaanterrieri. Anna hauvalle nimi Idefix.

Toisiksi helpointa on hankkia hiidenkivi. Realistisen lopputuloksen haluavat teettävät kivensä Taivassalon kivilouhimossa. Sieltä saa rahaa vastaan teetettyä hienon, pari tonnia painavan kivilohkareen. Jos et kuitenkaan ole tippunut pienenä taikajuomapataan, voit askarrella kiven styroksista. Osta K-Raudasta kuution verran styroksia ja leikkaa siitä kuviosahalla rosoinen, kananmunan muotoinen kokkare. Maalaa tämä automiehen tavaratalosta saatavalla auton pohjamaalilla harmaaksi. Roiski sen jälkeen sekaan Tikkurilan Harmony J482:a ja Mastonin F488 -spraymaalia saadaksesi aidon näköisen kiven. Tätä lohkaretta jaksaa kantaa jo pikkutyttökin, mutta respectipisteitä ei heru hameväeltä saman verran kuin Taivassalon kivestä.

Vaikein hankittava lisävaruste on villisian raadot. Hyvä puoli villisioissa on kuitenkin se, että sikojen kanssa ei tarvita hiidenkiveä. Opettele metsästämään siat paljain käsin ja kanna raatoja aina mukanasi, mihin ikinä menetkään.

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran 27.3.2010

 

Mainos