Mainos

Veren vangit -elokuvan jälkimainigeissa Lestat (Stuart Townsend) -vampyyri heräilee satojen vuosien koomasta, arkustaan ja huomaa maailman muuttuneen radikaalisti. Yllätyksekseen hän huomaa sen muuttuneen parempaan suuntaan ja päättää toteuttaa unelmaansa muusikkona. Mies valitsee genrekseen love- ja goottimetallin, joka sointuu habitukseltaan täydellisesti vampyyrin muottiin. Mies saa bändeineen äkkiä tuhansia faneja ja nousee Pohjois-Amerikan suosituimmaksi rock-yhtyeeksi. Miehen metallimusa on jopa niin kiihottavaa, että patsaaksi muuttunut Akashan-vampyyrivaltiatarkin (Aaliyah) herää kuolleesta, vain himoitakseen ja joratakseen metallimusaa.

 

Vamppi

Mainos

 

Anne Ricen Vampyyrikronikat-sarjakuviin perustuva elokuva on vampyyriherkkua noloimmillaan. Aikaa ennen Twilight-huumaa nämä torahampaat tekivät aivan sitä samaa lässyttelyä, mitä Twaikkarihahmot ovat hommailleet viime vuodet – halailleet, pussailleet, juoneet verta ja vaikeroineet rakkauselämän hankaluutta.

 

Bändärit

 

Elokuvan tarina on järkyttävää paskaa. Samoin elokuvan bändipuuhailut ja koko soundtrack. Huhhuh, miten huono olo elokuvan katsomisesta tuleekaan. Takakansi lupaa kauhua, ja siitä ollaan helvetin kaukana. Kauhun sijaan päästään nautiskelemaan pitkäjänteisestä ysärimusiikkivideosta, puolialastomista goottimiehistä, satunnaisista verikauloista ja täysin aiheeseen liittymättömästä edesmenneestä pop-tähdestä Kleopatramaisessa oloasussaan.

 

Aaliyah

 

Jos Twilighteistä ei koskaan ole saanut tarpeekseen, on syytä palata ajassa taaksepäin ja ostaa Queen of the Damned ehdottomasti omaksi. Muut kiertäköön kaukaa tämän taikashown ja valitkoon nostalgiaviihteeksi vaikkapa Noitapiirin tai Scream ykkösen.

 

Levyltä löytyy myös bonuksia yllinkyllin, joten vampyyrifani saa tästä BD-levystä kyllä kokonaisvaltaisen paketin.

 

KE

 

Mainos