Koti Elokuva-arvostelut DVD/BD/UHD/VOD Quentin Tarantino Collection (Blu-ray-boxi) -arvostelu

Quentin Tarantino Collection (Blu-ray-boxi) -arvostelu

Mainos
Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill vol 1 ja 2, Death Proof ja Inglorious Bastards. Joukko järkyttävän kovia leffoja, joista jokainen mulisti elokuvamaailmaa saadessaan ensiesityksensä. Ja nyt ensi kertaa nämä kaikki Quentin Tarantinon helmet on saatavissa samassa paketissa, teräväpiirtoisena, häviöttömällä ääniraidalla. Namskis!

Tarantino on erikoinen ohjaaja, joka ei tingi käsikirjoituksistaan. Jo Reservoir Dogs paljasti miehen pitävän pitkistä, hämmentävän mielenkiintoisista keskustelukohtauksista, takaluukkukuvakulmasta, omasta cameostaan ja syväepäterävyyden rikkomisesta, vaikka sitten trikkikuvan avulla. Nämä samat elementit käyvät läpi kaikki Tarantinon leffan, vaikka jokainen on täysin toinen toistaan erilainen tarinansa.

Mainos

On sanomattakin selvää, että Tarantino-boksi sisältää melkein 14 tuntia pelkää timanttia. Jos joku Tarantinon helmistä on näkemättä, kannattaa ehdottomasti lyödä rahat tiskiin ja hankkia tämä kulttiboksi. Mikäli elokuvilta haluaa jotain erilaista, mutta todella hyvää, on tässä siihen ratkaisu.

Nyt tuli kehuttua niin paljon, että oksettaa, joten lopetetaan paskanjauhanta ja annetaan täydet pisteet.

Kaikkien elokuvien lisämateriaalilaari on tosin typötyhjä, eli Tarantiinon kulisseja kaipaavan on hankittava leffapaketin elokuvat erikseen.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Quentin Tarantino Collection
Edellinen artikkeliHitchcock (Blu-ray)
Seuraava artikkeliRemember Me
Kristian Eloluoto
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.
quentin-tarantino-collection-blu-ray-boxiOn sanomattakin selvää, että Tarantino-boksi sisältää melkein 14 tuntia pelkää timanttia. Jos joku Tarantinon helmistä on näkemättä, kannattaa ehdottomasti lyödä rahat tiskiin ja hankkia tämä kulttiboksi.