Mainos

Chon (Taylor Kitsch)ja Ben (Aaron Taylor-Johnson) ovat huumeyrittäjiä, jotka valmistavat maailman parasta kannabista lukuisten alihankkijoidensa ja pettämättömän reseptinsä avulla. Heidän kontaktit ovat kunnossa ja identiteetit suojassa. Herrat asustelevat Los Angelesin Malibussa, luksustalossa, jota emännöi heidän yhteinen tyttöystävänsä Ophelia (Blake Lively). Tilanne kuitenmin muuttuu rauhaisasta chillailusta pahaksi taisteluksi, kun meksikolainen mafia haluaa yhteistyötä poikien kanssa ja kaappaa ohessa Ophelian panttivangiksi motivaation ylläpitämiseksi.

Pääpojut

Raakalaiset on pitkään kuvioista pois olleen ohjaaja Oliver Stonen taidonnäyte. Casting on kunnossa; Benicio Del Toro, John Travolta ja Salma Hayek vastaavat sivurooleista. Kuvaus on näyttävää ja maisemat tuovat veden kielelle. Stonen taidot ovat silti päässeet hieman nuupahtamaan, sillä vaikka leffa on yleisesti ottaen hyvä, on se melkolailla täysin samanlainen kaavaltaan kuin Blow, Scarface, Heat ja muut samanlaiset huumesikailut. Tunnelma vain on huomattavasti laahaavampi.

Mainos

Rantapoliisit

Kopioelementeistä huolimatta Savages ei kuitenkaan ole huono elokuva. Se on erittäin viihdyttävä. Draama toimii, toimintakohtaukset toimivat ja veteraanihtava Travolta toimii täydellisesti. Benicio Del Toro kuitenkin loistaa pahiksenroolissaan näyttävimmin ja onnistuu pelottamaan tehokkaasti ainakin naiskatsojia. Taylor-nimiset päätähtimiehet näyttävät vain kauniilta, vaikka se on kirjoitettu pääasiassa Blake Livelyn rooliksi.

Panttivanki

Bonuksia löytyy kourallinen, joissa riittaa lisänautiskeltavaa toviksi. Mitään mainitsemisen arvoista ei ekstraluukusta kuitenkaan löydy.

Stonen Raakalaiset on hyvä huumeleffa, joka kietoo syleilyynsä. Se on viihdyttävä ja visuaalisesti viehko. Jos kuitenkin on nähnyt jo Blowin ja Scarfacen, on nähnyt myös Raakalaiset.

Mainos