Mainos

Rachel (Ginnifer Goodwin) on kolmekymppinen sinkku, jonka paras ystävä Darcy (Kate Hudson) on menossa naimisiin Rachelin kouluaikaisen ystävän Dexin (Colin Egglesfield) kanssa. Kuten arvata saattaa, villien bileiden jälkeen Rachel löytää itsensä Dexin kanssa saman peiton alta ja kouluaikainen ihastus puhkeaa kukkaan. Lisäpotkua kuvioon tuo Rachelin ystävä Ethan (John Krasinski), joka on salaa pikkuisen ihastunut Racheliin. Ethanin perässä puolestaan roikkuu Claire (Ashley Williams), joka epätoivoisesta yrittämisestään ei saa haluamaansa. Kaupan päälle kuviossa pyörii Marcus (Steve Howey), jonka pääasiallisena tehtävänä on niljakkaasti iskeä kaikkia.

Honeyt

Rakkaus lainassa on romanttinen komedia, joka on taattua alelaarikamaa. Vaikka päähenkilöiden tarinassa on jotain etäisesti samaistuttavaa, on tarina vain kertakaikkisen puuduttava. Päähenkilöiden roolit roolisuorituksineen ovat niin pliisuja, ettei niistä jää mitään mieleen. Ainoa elokuvasta jäävä mielikuva jääkin sivuhenkilöistä, joiden roolit eivät koko elokuva aikana valkene. Missään vaiheessa ei käy selväksi, miksi sivuhenkilöt ovat kuviossa mukana ja miten he liittyvät mihinkään.

Mainos

Pöytäseurue
Annos on kohdillaan, mutta mihin jäi aterimet?

Elokuvassa olisi ollut mahdollisuuksia huomattavasti kissatappelumaisempaan tai oikeasti hauskempaan linjaan. Kohteliaasti kaikki mahdollisuudet on kuitenkin jätetty käyttämättä ja kaikki energia on käytetty johonkin muuhun, kuten esimerkiksi taukokeksien puputtamiseen. Elokuva sopisi katsottavaksi esimerkiksi neulomisen oheen syysiltoihin, silloin kun neulominen on vielä niin epävarmaa että siihen täytyy keskittyä kaikella antaumuksella.

HL

Mainos