Ratchet & Clank: Rift Apart on Sonyn seuraava PC-julkaisu – laaja RTX-tuki mukana

Mainos
Sony Interactive Entertainment julkaisee Ratchet & Clank: Rift Apart -pelin PC:lle 26. heinäkuuta 2023.

Pian sen jälkeen, kun vuotaja billbil_kun oli vuotanut PC-version, Nixxes Software ilmoitti virallisesti kehittävänsä nimikettä yhteistyössä Insomniac Gamesin kanssa.

Peli tulee olemaan saatavilla Steamissa ja Epic Games Storessa.

Mainos

elaajat, jotka ostavat sen ennakkoon, pääsevät käsiksi kahteen pelin sisäiseen esineeseen jo varhaisessa vaiheessa: Pixelizer Weapon- ja Carbonox Armor -settiin.

– Ratchet & Clankin PC-versio: Rift Apartissa on ray-traced-heijastukset, joissa on valittavana useita laatutasoja, ja äskettäin lisätyt ray-traced-varjot luonnollisen valon aikaansaamiseksi ulkotiloissa, Nixxes Softwaren verkkoyhteisön asiantuntija Julian Huijbregts sanoi PlayStation Blog -julkaisussa.

– Tiedämme, että monet PC-pelaajat nauttivat pelaamisesta ultralaajoilla näytöillä. Heitä varten lisäsimme tuen 21:9-, 32:9- ja jopa 48:9-resoluutioille kolmoismonitorikokoonpanoja varten. Sekä pelattavuus että välivideot on optimoitu ultralaajoille näytöille.

– Peli tukee lukitsemattomia ruudunpäivitysnopeuksia ja sisältää uusimmat suorituskykyä parantavat upscaling-tekniikat. Voit valita NVIDIA DLSS 3:n, AMD FSR 2:n, Intel XeSS:n ja Insomniac Gamesin Temporal Injectionin välillä. Myös NVIDIA Reflex ja kuvanlaatua parantava NVIDIA DLAA ovat tuettuja.

– Ratchet & Clank: Rift Apart” PC:llä tarjoaa täyden hiiri- ja näppäimistötuen mukautettavilla ohjaimilla. Ohjaimet ovat myös täysin tuettuja, ja kun käytät DualSense-ohjainta langallisella yhteydellä, voit tuntea, kuinka pelin toiminnot heräävät henkiin käsissäsi haptisen palautteen ja dynaamisten laukaisuefektien avulla, Huijbregts blogitti.

Ratchet & Clank julkaistiin alun perin PS5:lle kesäkuussa 2021. Rift Apartia mainostettiin ulottuvuuksien välisenä seikkailuna, joka käyttää konsolin SSD:tä pelaajien nopeaan siirtämiseen eri paikkojen välillä.

Mainos