Respawn.fi ennakoi: Näin herkulliselta maistuu uusi Call of Duty: Black Ops Cold War

Mainos
Marraskuun puolivälissä Call of Duty -sessiot vaihtuvat modernista sodankäynnistä Kylmään sotaan, kun Call of Duty: Black Ops Cold War -peli julkaistaan.

Respawnin Kristian, Juha-Matti ja Juhani pääsivät kokeilemaan Call of Duty: Black Ops Cold War -pelin moninpeliä PS4:llä ennakkoon. Pelisession tunnelmia ja aitoa PS4 Pro -version pelikuvaa pääset nautiskelemaan oheiselta videolta.

Jaetun ruudun vasen kuva näyttää pelikuvaa hiiren ja näppäimistön kanssa, oikea taas ohjaimella pelattuna. Ennakkomielipiteitä pelistä kuulet pitkin videota ja summaukset videon lopusta.

Mainos

Call of Duty: Black Ops Cold War on tuleva Treyarchin ja Raven Softwaren kehittämä ja Activisionin julkaisema ensimmäisen persoonan ammuntapeli. Peli julkaistaan 13. marraskuuta 2020 Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Windowsille ja myöhemmin myös PlayStation 5:lle ja Xbox Series X:lle. Pelin tarina on jatko-osa Call of Duty: Black Ops -pelille. Peli tukee myös alustojen välistä pelaamista ja ristiinpeluuta sekä omaa kaikille ilmaisen Warzone-peliosion.

Mainos