Mainos

Muutamat nörtit ja yksi nainen. Maukas yhdistelmä, jolla on onnistuttu luomaan herkullisen hyvä sarja. Sarja, joka uppoaa sekä nais- että mieskatsojiin ja jonkalaista ei ole vähään aikaan tullut.

Lähtökohtaisesti sarjassa on kyse kahdesta nörttimiehestä; ehkä jopa tyypillisestä Asperger-nero Sheldonista (Jim Parsons) ja tämän kämppiksestä Leonardista (Johnyy Galecki), sekä naapuriasuntoon muuttavasta höpsöstä tarjoilijatyttö Pennystä (Kaley Cuoco). Lisäksi sarjassa seurataan myös nörttimiesten nörttiystävien edesottamuksia. Vaikka hahmoja on kärjistetty oikean elämän nörteistä, piilee sarjan suola juuri siinä, kuinka lähellä todellisuutta sarjan hahmot joidenkin ihmisten kohdalla ovat.

Kaupassa

Mainos

The Big Bang Theoryn, joka on eksoottisesti suomennettu Rillit huurussa, viides tuotantokausi on yhtä takuuvarma viihdyttäjä kuin aikaisemmatkin. Monien muiden sarjojen tapaan aikaisempien kausien tietämystä ei sarjaa seuratessa tarvita, sillä kausi toimii sellaisenaankin. Myös jaksot ovat toisiinsa niin löyhästi sidottuja, että niitä voi helposti seurata yhden sieltä ja toisen täältä. Samalla sarja on kuitenkin sellainen, että lukemattomien jaksojen katselumaraton ei aiheuta kyllästymistä.

Viiniä

Suositeltavaa katsottavaa helppoa komediasarjaa janoaville sekä heille, joiden tuttavapiiriin kuuluu vähintään yksi intohimoisesti tietokoneisiin tai tieteeseen suhtautuva oman elämänsä sankarinero.

Ekstroja levyllä on perusmäärä, sisältäen jaksojen kohokohtien muistelua, sadannen jakson juhlistamista ja pilalle menneitä kohtauksia.

Mainos