Rims Racing -prätkäsimulaattorin kehittäjiltä tulossa on julkaisemassa Terminator-peli

Mainos
Nacon julkisti eilen Nacon Connect -videotilaisuudessa tulevia pelejään. Yksi niistä on Terminator-tuotesarjaan kuuluva uutukainen.

Pelin kehityksestä vastaa yllättäen Nacon Studio Milan, joka on viimeksi kehittänyt Rims Racing -moottoripyöräkilpailusimulaattorin.

Nacon korostaa, että peli on hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa, mikä viittaa siihen, että pelaajat saattavat odottaa jonkin aikaa valmista tuotetta.

Mainos

– Tämä on vain tiiseri tulevaisuuden varalle. Jos ette vielä huomanneet, niin olemme suuria 1980-luvun faneja. Tiimimme Milanossa työskentelee selviytymispelin parissa, joka sijoittuu Terminator-elokuviin. Tämän enempää emme valitettavasti voi vielä paljastaa, Naconilta kommentoitiin.

Nacon Studio Milanin verkkosivuilla oleva viesti valaisee hanketta hieman enemmän.

”Kuten Nacon Connectissa paljastettiin, olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että seuraava iso projektimme sijoittuu Terminatorin maailmaan, joka on yksi maailman suosituimmista ja ikonisimmista elokuvasarjoista.

Peli sijoittuu post-apokalyptiseen avoimeen maailmaan ja sisältää alkuperäisen tarinan, joka rakentuu elokuvien tapahtumiin. Pelaat ydinapokalypsista selviytyneiden ryhmänä, joka taistelee pysyäkseen hengissä tuomiopäivän ja John Connorin vastarinnan luomisen välisenä aikana.”

Mainos