Mainos
Rockstar Games on kommentoinut julkisesti viikonloppuna tapahtunutta Grand Theft Auto 6:n valtavaa vuotoa.

Sosiaalisissa kanavissaan julkaisemassaan lausunnossa yhtiö sanoi olevansa ”äärimmäisen pettynyt” siihen, että pelin yksityiskohtia on jaettu tällä tavalla, ja väitti, että vuoto ei viivästytä projektia.

”Jouduimme hiljattain kärsimään verkkomurrosta, jossa luvaton kolmas osapuoli pääsi laittomasti käsiksi luottamuksellisiin tietoihin järjestelmistämme ja latasi niitä, mukaan lukien seuraavan Grand Theft Auton varhaista kehitysmateriaalia.”

Mainos

Vuotojen epäillään olevan peräisin Slack-viestintäsovelluksesta, jota Rockstarin työntekijät ovat käyttäneet.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Rockstar Games (@rockstargames) jakama julkaisu

”Olemme erittäin pettyneitä, että olemme saaneet jakaa teille kaikille yksityiskohtia seuraavasta pelistämme tällä tavalla. Työmme seuraavan Grand Theft Auto -pelin parissa jatkuu suunnitellusti, ja olemme edelleen yhtä sitoutuneita kuin ennenkin tarjoamaan teille, pelaajillemme, kokemuksen, joka todella ylittää odotuksenne.

”Tiedotamme asiasta kaikille pian uudelleen ja esittelemme teille tietysti seuraavan pelin kunnolla, kun se on valmis. Haluamme kiittää kaikkia jatkuvasta tuesta tässä tilanteessa.”

Sunnuntaina vuoti yli tunti näennäisesti laillista Grand Theft Auto 6 -materiaalia, ja sen jälkeen Rockstarin emoyhtiö Take-Two on pyrkinyt poistamaan linkit klippeihin.

Mainos