Mainos
GTA VI:ta on tiettävästi työstetty jo yli kymmenen vuotta, joten on loogista, että pelin julkistaminen lähestyy.

Pelin julkaisuajankohdaksi on veikattu vuotta 2025, mutta myös vuotta 2024 on mainittu – kumpaakaan näistä julkaisuajankohdista ei ole vahvistettu, joten kannattaa suhtautua kaikkeen varauksella.

Viime viikkoina olemme kuitenkin saaneet selville, että pelin poliisi saa merkittävän uudistuksen aiempiin peleihin verrattuna ja lisäksi moottorisaha on tulossa takaisin.

Mainos

Viimeisimpänä löydöksenä on paljastunut työpaikkalistaus, joka näyttää viittaavan useampaan ajanjaksoon pelin tarinassa.

Rockstar Gamesin urasivulla etsitään parhaillaan Character Assembly Artistia, eli hahmojen rakentelu -mallintajaa Toronton studiolle. Hakijalla tulisi olla: ”Keskittynyt arvostus ja ymmärrys muodista ja katutyylistä sekä aikakausikohtaisesta kulttuurista ja väestöryhmistä, kun ne liittyvät puvustukseen ja ulkoasuun.” – Avainsana tässä on ”aikakausikohtainen”.

Laitetaanpa tämä asiayhteyteen. Emme tiedä varmasti, että tämä rooli on GTA VI:n parissa työskentelyä. Se voi olla Rockstar Gamesin uusi IP. Tästä huolimatta on jo pitkään huhuttu, että GTA VI sijoittuu osittain 1980-luvulle. On ajateltu, että pelaajat voivat kokea 80-luvun kerronnallisten takaumien kautta. Tästä ovat kiusoittelseet Multiplierin sisäpiiriläiset.

Samat sisäpiiriläiset väittävät, että peli vie meidät Vice Cityn lisäksi myös Kuubaan. Jäämme odottamaan Rockstar Gamesin virallista vahvistusta – jota tuskin tulee ennen kuin pelaajat pelaavat itse peliä.

Mainos