Mainos

Rogue One lienee nimeltään Rogue One, koska kukaan ei kehdannut antaa sille nimeksi todenmukaisempaa Star Wars: Esiosa 4.

Valmistaudu muistelemaan miten Kuolemantähti tuhottiin – tai siis miten Kuoleman tähden tuhoon johtaneet tiedot satiin. Siitä nimittäin kertoo Rogue One – tarina, jota ei olisi tarvinut kertoa.

Mainos

Rogue One esittelee joukon uusia kapinallisia, joihin…
[spoiler title=’Spoileri!’ style=’yellow’ collapse_link=’true’]…joihin ei kannata liiaksi kiintyä, sillä jokainen kuolla kupsahtaa yksitellen. Kerrassaan kertakäyttöistä![/spoiler]

Eniten persoonaallisuutta löytyy taistelukyborgista, K-2SO:sta, joka muistuttaa lähinnä Disneyn animaatiohahmoa – ihmekös tuo kun tuumailee, että minkä firman tekosia tämä leffa onkaan. Felicity Jonesin esittämä Jyn hoitaa pääjehuilun, mutta nainen on jostain kumman syystä kaikkien kumppaneidensa isähahmojensa tossun alla jokaisen vietävissä.

Tarinallisesti Rogue One on turhake, mutta viihdyttäjänä se hoitaa hommansa. Elokuva on pullollaan pääsiäismunia ja mahtavia taistelukohtauksia. Fanit takuulla nauttivat.

BD-ekstrat ovat omalla levyllään, joten itse elokuvan kuvanlaatu on maksimoitu bittivirtojen osalta. Se näkyy ja kuuluu häviöttömässä kuvassa ja äänessä.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Rogue One: A Star Wars Story
Edellinen artikkeliTuhopornorobotit tulevat jälleen – Transformers: Viimeinen ritari sai uuden trailerin
Seuraava artikkeliLEGO City Undercover -arvostelu
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.