Mainos

Onnellisen avioparin Danin (Simon Rex) ja Jodyn (Ashley Tisdale) avioliitossa alkaa tapahtua jännittäviä käänteitä, kun Danin veljenlapset muuttavat kolmen vuoden erämaassa eleilyn jälkeen pariskunnan luokse. Tilanteet käyvät jopa niin erikoisiksi, että pariskunta virittää valvontakamerat kotiinsa. Tämän jälkeen kummallisuudet vain luonnollisesti lisääntyvät.

Erektio

Scary MoVie on Hei me lennetään! -ohjaajan David Zuckerin ja seitsemän muun piripään käsikirjoitus, joka lainaa ideansa suoraan Paranormal Activity, Mama, Sinister, Evil Dead, Inception ja Black Swan -elokuvista. Pääjuonena toimii Maman tarina, johon muut edellämainitut leffat tuovat pieniä twistejä.

Mainos

Vaikka kaikki edellämainitut leffat ovat hittejä, Scary MoVie ei sitä todellakaan ole. Luvassa on valitettavasti vain todella huonoja pissa-, kakki-, penis- ja tissivitsejä. Miksi ihmeessä näistä aiheista ei ole voitu sitten keksiä edes kunnollista läpyskää?

Elokuvaa tähdittää sivurooleissa myös nimekkäitä Hollywood-staroja kuten Charlie Sheen, Lindsay Lohan, Mike Tyson ja Snoop Dogg. Näiden osuus on kuitenkin nimeellisen pieni ja turhaakin turhempi.

Scary MoVie on todella epäonnistunut komedia, joka antaa vahvan vinkin katsojalle sarjan tulevan jo kuolinvuoteelleen. Scary Moviet olisi pitänyt ehdottomasti jättää kahdteen ensimmäiseen, sillä Wyansin veljesten lähdettyä puikoista, on elokuvasarjan jokainen osa ollut toistaan huonompi.

Jos Scary Movie -läppää tekee mieli nauraa, kannattaa ennemmin vuokrata elokuvasaagan ensimmäinen osa, kuin käydä ostamassa tai vuokraamassa tämä viides osa.

Lisämateriaaliosastolta löytyy seitsemän minuutin verran poistettuja kohtauksia, joiden katselu ei ole pääelokuvan katselua hauskempaa.

Mainos