Mainos

Nicholas Cage esittää Will Gerardia, opettajaa, jolla on kaunis vaimo (January Jones) ja elämä mallillaan. Erään baari-illan päätteeksi Laura raiskataan ja pahoinpidellään väkivaltaisesti. Sairaalassa Williä lähestyy FBI-agentin näköinen herrasmies (Guy Pearce) joka ehdottaa raiskaajan eliminointia pientä palvelusta vastaan. Will suostuu ehdotukseen suutuspäissään ja saakin pian valokuvan tapetusta raiskaajasta.

Kuluu puolisen vuotta ja on vastapalveluksen aika. Will yllättyy kun pieneltä kuulostava varjostuspalvelus muuttuukin pian keikaksi, johon Will ei todellakaan ole valmis. Tämähän ei ole oman oikeuden palvelija Simonille ok.

Party

Mainos

Seeking Justice on piristävä poikkeus viimeaikaisiin Nicholas Cagen onnettomiin elokuviin. Trilleri on kirjoitettu hyvin ja sen tunnelma kietoo katsojan kouriinsa tehokkaasti. Jännitys pysyy yllä koko leffan ajan, eikä kesto ole liian pitkä. Kuvaus on hienoa ja toimintaakin piisaa.

Vaikka leffan lopputuloksen voi päätellä jo ennen leffan katsomista, on siinä koukkunsa ja hetkensä, niin että leffa tuntuu sitä katsoessa tuoreelta ja kiinnostavalta.

Simon

Bonuksia levyltä ei löydy lainkaan, mikä on sääli. Elokuvalla on kuitenkin uudelleenkatseluarvoa, joten siitä plussaa.

KE

Mainos