Mainos
Respawn Entertainment rekrytoi parhaillaan tiimin jäseniä oletettavasti kolmatta Star Wars Jedi -peliä varten.

EA:n studio etsii pääkäsikirjoittajaa ja vanhempaa VFX-taiteilijaa työstämään uutta sisältöä toimintaseikkailusarjaan.

VFX-työnkuvauksessa mainitaan Unreal Engine 5 -kokemus ”isona plussana”.

Mainos

Vähän ennen Star Wars Jedi Survivorin julkaisua huhtikuussa sarjan ohjaaja Stig Asmussen kertoi toivovansa, että pelisarjasta tehtäisiin trilogia.

Hän kertoi IGN:lle, että ”on melko varma oletus”, että sarjan kolmannen pelin kehityksessä Respawn siirtyisi Unreal Engine 4:stä Unreal 5:een.

– Olen aina halunnut nähdä tämän trilogiana. Miten voimme viedä Calin ja porukan uusiin paikkoihin sen jälkeen, mitä teimme ensimmäisessä pelissä. Meillä oli melko hyvä ajatus siitä, missä ajassa halusimme Survivorin tapahtuvan, millaiset panokset olisivat, mikä olisi pelin sävy, mitä Calin pitäisi kohdata, ja miten miehistö vaikuttaisi siihen. Meillä oli myös melko hyvä ajatus siitä, mitä Calin pitäisi tehdä. Lisäksi meillä on ideoita siitä, mitä voisimme tehdä myös sen jälkeen, Amussen paljasti.

Vaikka Survivor julkaistiin kuuden viikon viiveellä hiomisen vuoksi, se sisälsi merkittäviä bugeja ja suorituskykyongelmia.

Siitä huolimatta peli sai hyvät arvostelut, se on ilmeisesti menestynyt kaupallisesti hyvin. Respawn Entertainment on pyrkinyt korjaamaan sen eri ongelmia parin viime kuukauden aikana tehdyillä päivityksillä.

Tulossa myös muuta uutta

Respawn työstää myös ainakin kahta muuta Star Wars -peliä. Toinen on sisäisesti kehitetty ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, jota ohjaa entinen LucasArtsin veteraani ja Medal of Honorin luoja Peter Hirschmann.

Toinen on strategiapeli, jota kehitetään yhteistyössä Bit Reactorin kanssa, joka on uusi studio, jonka ovat perustaneet XCOM– ja Civilization-valmistajan Firaxis Gamesin veteraanit.

Mainos