Mainos

Ally (Anna Faris) on nainen, joka ei ole lukuisista yrityksistä huolimatta koskaan löytänyt sitä oikeaa, vaikka useampaa miestä on tullut koeajettua. Ally lukee naistenlehdestä, että keskiverto nainen kokeilee viidestä kymmeneen miestä, ennen kuin löytää sydämensä valitun. Siitäkös Ally järkyttyy, sillä oma numero lähentelee kriittistä kahtakymmentä, joka tarkoittaa vanhanpiian loppuelämää. Niinpä Ally päättää panostaa, eikä enää pane kuin seuraavaksi vasta aviomiestään. Hommaa vaikeuttaa naapurin komea kolli (Chris Evans), jonka vastustamaton charmi valloittaa Allyn sydämen. Miehellä on kuitenkin paha tapa vongata seksiä toistuvasti.

Ally

Sinun numerosi on perinteinen romanttinen komedia. Se ei yllätä millään osa-alueella, eikä valitettavasti ole edes hauska. Se on paikoitellen jopa kohtuuttoman tylsä. Allekirjoittaneen piti katsoa elokuva kolmessa erässä, sillä takapuoli puutui monesti.

Mainos

Ei Sinun numerosi nyt niin huono kuitenkaan ole, että se pitäisi kokonaan sivuuttaa. Se on oivaa viihdykettä erittäin tylsään sunnuntaipäivään, jos vuokraamosta ei parempaakaan löydy. Bonuspuolelta löytyy hervoton määrä perusmättöä, eli makingoffia ja poistettuja kohtauksia.

KE

Mainos