Mainos

Syvällä germaanisen maan uumenissa, keskiaikeisen kylän takana on pieni näkymättömällä tai’alla piilottettu sienikylä, jota asuttavat pienet siniset Smurffit. Smurffit elävät erittäin onnellisina ja rakastavat kaikkea. Smurffien rauhaa tulee kuitenkin rikkomaan ilkeä velho Gargamel (Hank Azaria), joka haluaa rakentaa maailman tehokkaimman täsmäaseen, ja tarvitsee siihen Smurffien DNA:ta. Smurffit pakenevat portaaliin, joka johtaa nykypäivän New Yorkiin. Gargamel saapuu kattinsa kanssa perässä ja takaa-ajo keskellä modernia suurkaupunkia alkaa.

Smurffit Nykissä

Smurffit 3D on suunnattu perheen pienimmille. Se kertoo kohtalaisen kliseisen seikkailutarinan, joita on totuttunäkemään vuodesta toiseen erilaisissa lastenelokuvissa. Ensin kaikki menee pieleen, sitten asioita korjaillaan seikkailun edetessä.

Mainos

Smurffien juoni ei ole niin huono, mitä odottaa saattaisi. Sen jaksaa helposti katsoa alusta loppuun kyllästymättä ja mikä tärkeintä, se viihdyttää perheen pienimpiä. Allekirjoittanut katsoi Smurffit kohderyhmään kuuluvan edustajan kanssa ja tämän mielestä se oli "maailman paras elokuva ikinä". Jotain on siis tehty oikein!

Aikuiseen makuun Smurffit on perushuttua, mutta eipä tämä aikuisille ole tarkoitettukaan. Kasarianimaatioiden ystävät eivät joudu pettymään, sillä kaikki tutut hahmot ovat mukana.

Pääosa
Elokuvan hyvistä esittää tuleva perheenisä Neil Patrick Harris.

BD 3D toimitetaan yhdellä levyllä, jolta löytyy lukuisten bonareiden lisäksi 3D että myös 2D -versio. Kuvanlaatu on täydellistä ja ääniraitakin vakuuttaa jytinöillään. Smurffit on siis hyvintoimiva lastenelokuva, jonka uudelleenkatselua ainakin allekirjoittaneen jälkikasvu odottaa jo malttamattomana.

KE

Mainos