Sniper Ghost Warrior Contracts 2 julkaistiin PS5:lle – sisältää uutta pelattavaa

Mainos
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -toimintapeli saapui viimein myös PlayStation 5 -pelikonsolille.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 asettaa pelaajan palkkasotilaan rooliin monipuolisen ase- ja varustekattauksen kanssa. Armottomia sotilasjohtajia ja näiden joukkoja vastaan taistelevan aavesotilaan tärkein ase on äärimmäisen tehokas tarkkuuskivääri. Tehtävissä yhdistyvät avaintekijöinä huomaamattomuus, suunnitelmallisuus ja yllätyksellisyys, sillä ylivoimaista vihollista vastaan avoin ja reilu taistelu on lähes mahdotonta.

Mainos

Pelin tänään julkaistu PlayStation 5 -versio hyödyntää tehokkaan pelikonsolin suorituskykyä ja peliohjaimen ominaisuuksia. Nopean SSD-levyn mahdollistamat lyhyet latausajat ja Dualsense-peliohjaimen mukautuvat liipaisintoiminnot sekä aiempaa upeampi ja tarkempi peligrafiikka tekevät pelaamisesta häikäisevän hienon kokemuksen.

Pelin PlayStation 5 -versiossa voi myös valita joko suorituskykytilan tai visuaalisen tilan välillä. Suorituskykytila toistaa peliä 60 kuvan sekuntinopeudella 2K-kuvatarkkuudella ja visuaalinen pelitila 30 kuvan sekuntinopeudella ultrateräväpiirtoisella 4K-tarkkuudella.

PlayStation 5 -peli sisältää myös Butcher’s Banquet -pelilaajennuksen sekä Crossbow Carnage -asepaketin, joka tuo mukanaan huipputehokkaan varsijousen ja valikoiman muita aseita.

Lue Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -pelin arvostelu tästä.

Mainos
Edellinen artikkeliTänään tv:stä Renny Harlinin ohjaama trilleri, jossa nähdään tuttu yksityiskohta Tappajahai-leffasta
Seuraava artikkeliGamescom-tapahtuma alkoi – Microsoft aloitti Xbox-livellään