Mainos
On saatu viitteitä siitä, että Sony saattaa suunnitella PlayStation Network -integraatiota PC-peleihinsä.

Sen jälkeen, kun Marvel’s Spider-Man julkaistiin PC:lle viime viikolla, fanit ovat kaivelleet PlayStationin uusimman pelin, pelitiedostoja ja löytäneet koodista viittauksia PlayStation Network -integraatioon.

VGC:n tarkastelemien pelitiedostojen mukaan Sony saattaa suunnitella, että PC-pelaajat voivat yhdistää PlayStation Network -tilinsä tiettyihin peleihin ja tarjota siitä palkkioksi pelin sisäisiä bonuksia.

Mainos

Vaikka Marvel’s Spider-Man tai mikään muukaan PlayStation Studiosin PC-peli ei tällä hetkellä salli PSN-tilien yhdistämistä, Spider-Manin tiedostoissa on useita viittauksia ”PSNAccountLinked” ja ”PSNLinkingEntitlements” -merkintöihin.

Lisäksi Spider-Manin tiedostoissa olevat viittaukset ”LevelCapExtras” -merkintään suhteessa ”PSN-linkitysbonuksiin” viittaavat siihen, että kehittäjä Insomniac joko kokeili tai suunnitteli antavansa pelaajille ylimääräisiä taitopisteitä tiliensä linkittämisestä.

Ennen tätä löydöstä PlayStation avasi viime viikolla sivustollaan uuden osion, joka käsittelee erityisesti PC:lle tarkoitettuja PlayStation-pelejä.

Yhdessä sivuston FAQ-kysymyksessä kysyttiin, tarvitaanko PlayStation-pelien pelaamiseen PC:llä PSN-tiliä, ja Sony vastasi: ”Ei, tällä hetkellä et tarvitse PSN-tiliä nauttiaksesi PlayStation Studiosin peleistä PC:llä.”

Nämä viimeaikaiset havainnot voivat viitata siihen, että PlayStation Network Integration voi todellakin saapua tulevaisuudessa, mutta valinnaisena ominaisuutena pelaajille, jotka haluavat integroitua palveluun.

Vaikka PlayStation Studiosin pelejä PC:llä – kuten God of Waria, Horizon Zero Dawnia, Days Gonea ja Spider-Man Remasteredia – voi pelata ilman PSN-tilin rekisteröintiä, näin ei välttämättä ole Xbox Game Studiosin pelien kohdalla, sillä joidenkin Steamissa olevien pelien kohdalla vaaditaan Xbox Live -tili.

Mainos