Mainos
Helldivers 2 -peli on poistettu myynnistä yli 150 alueelta, ja Steam hyvittää pelin hinnan käyttöajasta riippumatta.

Sony ilmoitti perjantaina, että 30. toukokuuta alkaen Helldiversin Steam-versio vaatii PlayStation Network -tilin kirjautumisen. Tämä muutos aiheutti suuren vastalausemyrskyn.

Peli sai yli 100 000 negatiivista arvostelua Steamissa alle 48 tunnissa. PSN:n puuttuminen yli 150 maassa, joissa Helldivers 2 oli aiemmin saatavilla Steamissa, on johtanut pelin poistamiseen näiltä alueilta.

Mainos

Pelaajat voivat luoda PSN-tilin mille tahansa alueelle, mutta virallisen tuen puute on ilmeisesti pakottanut Steamin toimiin.

Lisäksi pelaajat raportoivat, että palvelu hyvittää pelin hinnan käyttöajasta riippumatta. Yleensä pelaajilla on kaksi tuntia aikaa päättää, haluavatko he hyvityksen, mutta Valve on näyttänyt höllentäneen näitä sääntöjä PSN-muutoksen jälkeen.

Tutkimusyhtiö Circanan mukaan Helldivers 2 sijoittuu jo seitsemänneksi Sonyn julkaisemien pelien elinikäisissä dollari­myynneissä Yhdysvalloissa vain kahden kuukauden saatavuuden jälkeen. Tämän menestyksen Sony näytti nyt sössivän erikoisella päätöksellään.

Mainos