Mainos
Spider-Man, eli Hämähäkkimies lähtee lomailemaan Eurooppaan, mutta eipä sankarilla ole aikaa moiseen luksukseen. Hämiksen toinen sooloseikkailu on kerrassaan mainiota kesäviihdettä.

Spider-Man: Far From Home on Tom Hollandin esittämän Hämiksen toinen sooloseikkailu ja sijoittuu MCU:n Avengers: Endgamen jälkeiseen maailmaan.

Mainos

Maailma Iron-Manin jälkeen

Peter Parker, elikäs Hämähäkkimies lähtee luokkaretkelle Eurooppaan. Mikään ei kuitenkaan mene niin kuin Strömsössä ja jättimäiset hirviöt latistavat Peterin vokottelusuunnitelmat. Onneksi toisesta ulottuvuudesta saapuu mystinen Mysterio (Jake Gyllenhaal), joka iskee hynttyyt yhteen hämiksen kanssa. Iron-Man on poissa eikä Peter  koe vielä olevansa valmis Iron-Manin seuraajaksi, mutta ehkäpä Mysterio olisi valmis?

Mainiota kesäviihdettä

Spider-Man: Far From Home on ensimmäinen MCU-maailmaan sijoittuva elokuva Avengers: Endgamen jälkeen. Elokuva antaa osviittaa siitä, millainen maailma on Endgamen ja Iron-Manin jälkeisessä ajassa. Tom Holland on edelleen loistava Spider-man ja Far From Home tarjoaa mainiota kesäviihdettä.

Far From Home yhdistelee teinileffaa, rom-comia, seikkailuelokuvaa, agenttijännäriä, Jenkkien Eurotrip-leffoja ja Spider-Mania hyvin onnistuneella tavalla, joka jättää elokuvan katsomisen jälkeen hyvän fiiliksen. Spider-Man: Far From Home on hauska ja pääosanäyttelijät sekä mainiot sivuosat tarjoilevat kystä kyllä, eikä leffaan tylsää hetkeä mahdu. Kaikenlaisia ylläreitä mahtuu matkaan paljonkin, joten leffa kannattaa katsoa ihan lopputekstien loppuun asti.

Kannattaako mennä katsomaan?

Spider-Man: Far From Home on mainion kepeää viihdettä melko tuhdin Endgamen jälkeen ja luo uskoa MCU:n jatkoon neljänteen vaiheeseen siirtyessä. Silmäkarkkia, juonenkäänteitä, toimintaa, upeita maisemia ja toimivaa henkilökemiaa – kaikkea tätä on Spider-Man: Far From Home.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Spider-Man: Far From Home
Edellinen artikkeliTänään tv:stä kasarikomedia, jossa koomikko Chris Rock teki valkokangasdebyyttinsä
Seuraava artikkeliSuomalainen romurallipeli, Wreckfest saapuu elokuussa konsoleille
Taide – Media – Teknologia. Elokuva ja pelit, koska niissä yhdistyvät taide ja teknologia. Teatteri, koska on tehnyt sitä aina. Impro, koska ei tarvitse muistaa vuorosanoja. Musiikki, koska se on henkireikä. Kirjat, koska aina voi oppia jotain lisää. Liikaa siistejä juttuja, liian vähän aikaa ja uteliaisuus pitää aina nälkäisenä.