Mainos

Neljä koulutyttöä (Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson ja Rachel Korine) haaveilee kosteasta kevätlomasta. Tytöillä ei kuitenkaan ole tarpeeksi rahaa matkata Amerikan halki, joten he päättävät ryöstää ravintolan. Keikka onnistuu ja nelikko suuntaa kohti nuorison bailumekkaa, Floridaa. Hurjat pippalot päättyvät kuitenkin putkaan josta paikallinen huumediileri Alien (James Franco) pelastaa tyttöset. Alienilla on kuitenkin taka-ajatuksia, jotka eivät ole niin viattomia.

Breikkaa ja sheikkaa

Britney Spears kaikuu pinkkimaskisten tyttöjen ryöstäessä asuntoja uuden pimp-daddynsä kanssa. Paksusti kullatut hampaat, aseiden nuoleskelu ja ryhmäseksiä uima-altaassa. Tämä kaikki kuulostaa paljon paremmalta kuin se todellisuudessa on. Elokuvan traileri onnistuu herättämään kiinnostuksen, mutta kokonaisuus saa kipinän katoamaan.

Mainos

Sängyllä

Spring Breakers on surkea. Näyttelijäsuoritukset ovat ala-arvoisia ja tavoiteltu indie-tyyli epäonnistuu totaalisesti. Leffaan on haluttu tuoda mukaan paljasta pintaa, huumeita ja alkoholia kuvaamaan elokuvan erikoislaatuisuutta. Todellisuudessa tuotos näyttää epätoivoiselta yritykseltä tavoittaa jotain sellaista, mihin ei koskaan päästä.

Justin Bieberin ex-tyttöystävän esittämä wannabe-kovis punaisten valojen hämyttämissä huumepipploissa ei toimi. Valittavaa kirkkotyttöä esittävä Gomez itkee epätoivoisesti kymmenen minuuttia elokuvasta koti-ikäväänsä. Tämä jos jokin pilaa tunnelman.

Mainos