Star Wars: Andor -sarja starttaa ensi viikon keskiviikkona – mistä sarjassa on kyse?

Mainos
Disney+ aloittaa viikon kuluttua keskiviikkona uuden Tähtien sota -sarjan, nimeltä Star Wars: Andor.

Sarja on esiosa Rogue One: A Star Wars Story -elokuvalle. Se sijoittuu aikaan viisi vuotta ennen Rogue One ja Star Wars: A New Hope -elokuvia.

12 jaksoa sisältävä sarja kattaa yhden vuoden Tähtien sota -saagan ajassa.

Mainos

Andor-sarja tarkastelee Star Wars -galaksia täysin uudesta näkökulmasta. Se kertoo tarinan Imperiumia vastaan nousevasta kapinasta ja siitä, miten eri ihmiset ja planeetat ryhtyivät siihen osallisiksi.

Sarja hyppää Cassian Andorin matkaan Star Wars -aikakaudelle, joka on täynnä vaaroja, petoksia ja juonittelua. Kapteeni Andor astuu polulle, joka tekee hänestä kapinallissankarin.

Rooleissa nähdään Diego Luna, Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Forest Whitaker, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller ja Fiona Shaw.

Andor-sarjan on luonut Oscar-palkittu käsikirjoittaja/ohjaaja/tuottaja Tony Gilroy, joka myös kirjoitti sarjan jaksot 1, 2, 3, 11 ja 12. Gilroy toimi käsikirjoittajana Rogue One: A Star Wars Story -elokuvassa, minkä lisäksi hän on ohjannut kriitikoiden ylistämiä elokuvia, kuten Michael Clayton ja Medusan perintö. Hän myös käsikirjoitti kolme ensimmäistä Bourne-elokuvaa: Medusan verkkoMedusan isku ja Medusan sinetti.

12-jaksoinen Andor alkaa Disney+ -palvelussa kolmella jaksolla 21. syyskuuta. Uudet jaksot lisätään keskiviikkoisin.

Mainos