Mainos

Jedit ovat ylivertaisia sotilaita, jotka rakastavat rauhaa ja puolustavat hyviä maailmankaikkeuden pahaa vastaan. He ovat kovia miekkailemaan, osaavat lentää uskomattoman taidokkaasti erilaisia aluksia ja omaavat tahdonvoimalla toimivan magnetismitartunnan.

Jedien vastapuolella ovat pahat Sithit, joilla on täsmälleen samat voimat kuin jedeillä, mutta he saavat lisävoimia pahuuden kautta. Näi nollen heillä on hippusen verran ilkeää ylivoimaa.

Star Wars -saaga kertoo jedien ja sithien välilestä poliittisesta ja fyysisestä taistelusta galaksin herruudesta. Ensimmäisessä kolmessa pohjustetaan tarina ja viimeisessä kolmessa se päätetään.

Mainos

Alus

Kyllä tässä on paketti, jota jokainen Star Wars -fani on odotellut vuosia. Täysin teräväpiirtoinen, täydellinen Star Wars -paketti, jossa on kaikki leffat ja käsittämätön määrä bonusaineistoa.

Itse elokuvat on kaikki masteroitu THX-normin mukaan, joten jokainen pikseli on täydellisesti tarkastettu ja muokattu. Samoin on äänen laita. Kaikissa kuudessa elokuvissa on häviötön DTS HD 6.1 Master Audio -ääniraita. Pienenä yllätyksenä tulee myös suomennetut keltaiset alkutekstit, jotka eivät ole lainkaan huono yllätys.

Natalie Portman
Natalie Portman sai nörttipojat kuolaamaan vuonna 1999 julkaistussa neljännessä SW-leffa Episodi I:ssa.

Itse elokuvalevyillä ei ole kommenttiraitoja kummempia bonuksia, sillä kaikki jerkku on käytetty itse elokuvien bittivirtaan. Ja sen kyllä huomaa. Kuva on jopa niin hyvää että ensimmäisessä kahdessa episodissa CGI-grafiikkakin näyttää vanhentuneelta ja paikoitellen kömpelöltä. Kolmessa viimeisessä ei ole CGI-ongelmia ja ne vakuuttavat muutenkin enemmän, sillä suurin osa efekteistä on kuvattu oikeasti, post-production-taiteen sijaan.

R2D2
C-3PO-robotti näyttää samalta kaikissa kuudessa elokuvassa. Jo vuonna 1977 se saatiin elävän näköiseksi.

Bonuspuolelta löytyy käsittämättömät 40 tuntia materiaalia, yhteensä kolmen BD-levyn voimin. Yksinomaan tätä julkaisua varten on tehty arkistojen kätköistä löydetyistä materiaaleista ennennäkemättömiä koosteita.

Lisäksi paketin mukana tulee hieno kirjanen, jossa esitellään elokuvan konseptitaidetta värikuvin.

Tämä on paketti, joka jokaisen Star Wars -fanin tulee omistaa. Pelkkä vuokraaminen ei riitä, sillä paketin kanssa sujahtaa helposti pari viikkoa, ja viikko vain kahlatessa bonukset läpi.

KE

Mainos