Mainos
Supersuositun Netflix-yksinoikeussarjan, Stranger Thingsin viides kausi on jo käsikirjoitusvaiheessa. Viides kausi on sarjan viimeinen.

Stranger Things Writers -tili julkaisi twiitin, jossa lukee ”Day 1” ja jonka edessä on kutkuttavan tyhjä valkotaulu käsikirjoittajien edessä.

Mainos

Vaikka Stranger Thingsin viidennelle kaudelle ei ole vielä julkaisupäivää – emmekä todennäköisesti kuule siitä vielä pitkään aikaan – tiedämme, että se on sarjan viimeinen.

Viides kausi on jo nyt saanut fanien aivot hyrräämään. Erään TikTok-teorian mukaan yksi Netflix-sarjan sivuhahmoista saa paljon suuremman roolin. Arviot pohjautuvat julisteisiin.

Toinen sarja saa lähteä

Suoratoistopalvelu on kuitenkin peruuttanut jälleen yhden toisen sarjan vain yhden kauden jälkeen – Cowboy Bebopin, Archive 81:n ja White Linesin kaltaisten sarjojen tapaan. Nyt romukoppaan lentäää LGBTQ-vampyyriteinidraama First Kill.

First Kill vietti kaksi viikkoa Netflixin top 10:ssä . Sitä katsottiin ensimmäisellä viikolla lähes 50 miljoonaa tuntia ennen kuin se putosi toisella viikollaan 18,5 miljoonaan katselutuntiin.

Alkuperäissarja jäi ilmeisesti Netflixin jättiläisten, Stranger Thingsin 4. kauden ja The Umbrella Academyn 3. kauden varjoon.

Mainos