Mainos

Baby Doll (Emily Browning) on tyttö, jonka äiti kuolee. Hänen ilkeä isäpuolensa passittaa epävakaan tytön mielisairaalaksi naamioituun strippiluolaan vangiksi, jossa ilkeä parittaja Blue Jones (Oscar Isaac) pitää valtaa. Niinpä Baby Doll kerää nelihenkisen joukon kanssauhreja ja suunnittelee nerokkaan viisivaiheisen pakojuonen. Tyttöjen on kerättävä viisi objektia ympäri vankilaa ja tämän saavuttamiseksi Baby Dollin on esitettävä hämäykseksi maailman siisteintä strippaustanssiaan. Se saa miehet niin innostuneiksi, että osa jopa itkee. Tanssin aikana Baby Dollin mielessä ei suinkaan vilise kuolaavat alfaurokset suonikkaine siittimineen vaan eeppiset toimintaseikkailut, jotka ovat oikeasti leffan pääantia.

Hoitoon
Baby Dollin ilkeä isäpuoli myy tytärpuolensa ilkeälle parittajalle.

Sucker Punch on Zack Snyderin toteuttama fantasiatoimintaseikkailu miehille. Siinä on kaikki mitä mies tarvitsee: kauniita naisia, räjähdyksiä, hidastuksia, ampumista ja silpomista. Okei tästä vielä puuttuu huumori ja tissit, mutta parempi jättää jotain mahdolliselle jatko-osallekin.

Mainos

Tytöt
Kanssastripparit suostuvat Baby Dollin viisiosoaiseen pakojuoneen.

Elokuvan visuaalinen anti on todella hienoa. Unet koostuvat mahtipontisista toimintakohtauksista, joissa ei säästellä mitään. Napapaitaiset tytsykät tulittavat zombeja suurilla konekivääreillä, ampuvat robootteja singoilla ja purkavat pommeja 400 km/h ajavista junista. Rehellisesti isolla rahalla toteutettua yliampuvaa meininkiä.

Tanssiuni

Juoni on leffan huonointa antia. Itse perusjuoni laimistuu loppua kohden, joka tiputtaa vähintään yhden tähden arvosanasta. Jos lopussa strippisairaala olisi räjähtänyt monessa osassa isosti, ja pahan parittajan pää olisi lentänyt hidastettuna ruutuun hajoittaen ensimmäiset lopputekstit sirpaleiksi, olisi leffa saanut ansaitsemansa lopun. Nyt se alkoi kivasti, jatkui siististi ja päätyi löysästi.

BD-bonuksista löytyy ainoastaan väsynyt "Behind the Soundtrack" -kooste ja neljä animoitua SP-lyhytelokuvaa.

Sucker Punch on tehty miehille. Miehet katsokaa tämä elokuva parin alkoholiannoksen kera, isoilla äänillä, isosti! Allekirjoittanut ei malta odottaa samaisen ohjaajan uutta Teräsmies-elokuvaa.

(Propsit vielä 4D-elämyksestä, jonka saa vain ne mieskatsojat, joiden vaimot näyttävät halutessaan samalta kuin SP-tytöt)

KE

HUOM! Katso myös naisen näkökulma tästä elokuvasta.

Mainos