Mainos

Frank (Rainn Wilson) on mies, jonka elämässä on tapahtunut kaksi onnellista asiaa. Hän on mennyt naimisiin ja kerran hän esti rosvon pakenemisen auttamalla poliisia. Näiden kahden asian avulla hänen arkensa sujuu iloisesti. Onni kuitenkin kääntyy, sillä hänen kaunis vaimonsa (Liv Tyler) jättää miehen ja menee karismaattisen huumediilerin (Kevin Bacon) matkaan. Tämä syö Frankia niin suuresti, että hän päättää syhtyä oman käden oikeudenhaltijaksi ja alkaa kitkemään vääryyttä. Niinpä hän teettää itselleen supersankariasun, ostaa aseekseen jakoavaimen ja käy omasta mielestään väärää tekevien kimppuun.

Frank
Frank on mies, jolla on paljon murheita.

Super on melkoisen pienellä budjetilla kasattu mustan huumorin toimintakomediadraama. Sen tarina ei ole järin voimakas tai mukaansatempaava, joten kaikki tämä on korvattu silmittömän graafisella väkivallalla, jota on paljon.

Mainos

Käsikirjoitus on niin huono, että onkin täysin käsittämätöntä miten näin suuret tähdet kuten Kevin Bacon ja Liv Tyler ovat suostuneet moiseen mäystiin mukaan.

Kevin Bacon
Kevin Bacon on elementissään: pahiksen roolissa.

Elokuvan näyttelijäkaarti on leffassa parasta. He hoitavat hommansa uskottavasti. Pääosissa komeileva Rayann Wilson on roolissaan ruma oma itsensä, ja hyvä siinä. Miehen rumalle letillekin löytyy leffassa selitys. Kevin Pekoni hoitaa pahiksen roolin tuttuun tapaan uskottavasti ja osaa olla varsin niljakas nuljake. Positiivisena yllärinä sankarimme sidekickiä esittävä Inception-tähti Ellen Pagesta nähdään uusi seksikkäämpi ja villimpi puoli, joka herättää varmasti supersankarinörteissä mielenkiintoa.

Sankarit

Bonuspuolelta ei löydy mitään, ei edes päävalikkoa. Super on elokuva, jonka voi katsoa kun ei enää mitään muuta katsottavaa ole tarjolla.

KE

Mainos