Mainos

Kaikkien aikojen aika on koittanut, kuten Superman III -elokuvan trailerissakin sanotaan. Gus (Richard Pryor) on työtön pummi, joka uudelleenkouluttautuu atk-alalle. Yhtäkkiä hän huomaa omaavansa uskomattomat IT-skilssit ja pääsee töihin tietokonetehtaaseen. Hän kavaltaa firmalta 85 000 dollaria palkkabonusta, josta firman toimari ei ilahdu. Tai siis ilahtuu sittenkin, sillä hän saa suuren maailmanvalloitusidean. Hänellä on jo valmiiksi töissä mies, joka osaa hallita tiekoneita, jotka puolestaan hallitsevat maailmantaloutta.

Samaan aikaan Clark Kent (Christopher Reeve) lähtee Smallvilleen lukion luokkakokoukseen, jossa hän tapaa nuoruudenihastuksensa Lana Langin (Anette O’Toole). Ja niinpä käy, että Lang rakastuu charmikkaaseen Clarkiin ja Clark Lanaan. Metropolisin nihkeä reportteri"kaunotar" Lois Lane kun nihkeilee, niin Lana pelastaa Teriksen päivän.

Richard
En halua paljastaa mitä tässä mietitään, sillä valehtelisin kuitenkin.

Mainos

Kolmas Teräsmies-elokuva jatkuu taas siitä mihin kakkososa jäi. Sama meininki, samat tähdet ja samat kököt 1960-luvun efektit. 60-luvusta puheenollen, elokuva muistuttaa muutenkin suurelta osin 1960-luvulla tehtyjä hittejä, kuten Bondeja ja Myrskylintuja.

Teräsmies hitsaa

Tällä kertaa tarina ei ole lainkaan niin hitaasti etenevä, mitä kahdessa aikaisemmassa. Lieneekö tullut kasarimoodi? Oli tai ei, on elokuvaa huomattavasti miellyttävämpi katsoa, kun uni ei tule jo alussa.

Blu-ray sisältää yllättävän paljon bonuksia. Taas löytyy tunnin mittainen making of -kooste, hullut määrät poistettuja kohtauksia, herkullinen kolmeminuuttinen traileri ja kommenttiraita.

KE

Mainos