Mainos
Neljä erilaista, maailman säväyttävintä taikuria ympäri Yhdysvaltoja kerätään yhteen tuntemattoman työnantajan toimesta. He saavat tehtäväkseen esittää kolme jättimäistä taikaesitystä, joissa jokaisessa tapahtuu samanaiakaisesti suuri ryöstö. Homma alkaa näyttävästi Las Vegasista, jonka aikana pariisilaisen pankin tallelokerosta katoaa hassut 3,2 milj. euroa. FBI kiinnostuu oitis mestaritaikureiden neppailusta ja aloittaa laajat tutkinnat.
 
Show
 
Suuri puhallus on pitkään kaipauslistalla ollutta mestarikonnaviihdettä. Oceans-sarjan jälkeen näitä ei ole juurikaan nähty. Nyt tilanteeseen on onneksi tullut pelastaja, sillä Suuri puhallus on juuri sitä itseään. Liikaa ei tohdi yksityiskohtiin mennä, sillä spoilaamatta paras.
 
Brooklyn
 
Suuri puhallus on nerokkaasti käsikirjoitettu, mutta päärooleissa nähdään kuitenkin semisti ärsyttäviä tähtiä. Jesse Eisenberg ärsyttää yhtä paljon kuin Facebook-leffassa ja Woody Harrelsonin ja Morgan Freemanin naamat ovat muuten vain kuluneita. Muuten casting kyllä toimii kuin tauti.
 
Itse tarinassa tai sen toteutuksessa ei ole mitään moitittavaa. Leffa on täyttä viihdettä alusta asti ja se kantaa alusta aivan loppuun saakka. Syykin on selvä: jatko-osa on tulossa.
 
Invitaatio
 
Bonuspuolisko on Nordisk Filmin julkaisujen tapaan tyhjä. Se on harmillista, sillä kulisseihin olisi ollut kiva kurkistaa.
 
Suuri puhallus on extrattomuudesta huolimatta loistavaa viihdettä ja se pitää ehdottomasti nähdä!
Mainos