Kuva: Jani Viitala
Mainos
Nelosen suosittu lääkärisarja Syke saa elokuvan tv-sarjansa jatkoksi.

Leffa kantaa nimeä Syke-elokuva: Hätätila ja se saapuu elokuvateattereihin 29. tammikuuta 2021.

Elokuvan pääosissa nähdään Iina Kuustonen ja Riku Nieminen.

Mainos

Traumapolin kaappauksesta kertovan trillerin traileri on nyt julkaistu:

Moderni uhkakuva

Elokuvan tarinan alussa Iiris (Iina Kuustonen) yrittää toipua vaikeasta erostaan Artturiin (Juha-Tapio Arola) ja tapaa yllättäen kiinnostavan ja lohdutusta tarjoavan Antonin (Riku Nieminen). Suhde ei kuitenkaan pääse etenemään alkua pidemmälle, sillä Iiriksen poika Niilo (Noa Tola) sairastuu yhtäkkiä.

Niilo tarvitsisi vain pienen operaation, mutta pojan päästyä leikkaussaliin sairaala joutuu verkkohyökkäyksen kohteeksi. Sähköt katkeavat, hengityskoneet pysähtyvät ja pääsy potilastietoihin on estetty. Hoitajien on priorisoitava kenen henki on arvokkain. Käynnistyy trilleri, jossa juostaan aikaa ja mahdottomaksi käyviä olosuhteita vastaan.

– Oli hienoa päästä näyttelemään tämä hurja tarina ja palata Iiriksen rooliin kahden vuoden tauon jälkeen. Hahmoni viedään äärirajoilleen ja hän joutuu vastakkain pahimman pelkonsa kanssa. Rakastin tämän elokuvan tuomaa haastetta, kertoo pääroolissa nähtävä Iina Kuustonen.

Kuustosen lisäksi elokuvassa nähdään muutkin Sykkeen alkuperäisen hoitajanelikon jäsenet. Johannan roolissa Leena Pöysti, Lenitana Lena Meriläinen ja Marleenan roolissa Tiina Lymi, joka piipahtaa elokuvassa yllättävällä tavalla.

Elokuvan ohjaa myös Syke-sarjaa ohjannut Toni Laine.

Mainos
Edellinen artikkeliFIFA 21 -arvostelu – Tekeekö Suomen joukkueen läsnäolo Fifasta enstistä kiimaisemman?
Seuraava artikkeliRespawn goes Night City – hyppää mukaan Cyberpunk 2077 -striimiin