Mainos
Take-Two Interactive on alkanut poistaa GTA 6:sta vuotanutta kuvamateriaalia YouTubesta ja Twitteristä, mikä näyttää vahvistavan vuotaneen materiaalin oikeellisuuden.

Kuvamateriaalin, joka vuoti aiemmin tänään nimettömältä käyttäjältä GTA-foorumeilla, väitetään sisältävän arkaluontoista kehitysmateriaalia sekä varhaista kuvamateriaalia Rockstarin seuraavasta avoimen maailman pelistä.

Nyt useita videoita on Take-Two:n pyynnöstä poistettu, mikä näyttää vahvistavan merkittävän vuodon laillisuuden. Nämä videot ovat suurelta osin YouTubessa, ja Twitter-versiot vuodoista ovat edelleen alustalla.

Mainos

Takedown-ilmoitukset on tehty Take-Two Interactiven toimesta, ja ne on ilmeisesti lähetetty Rockstariin sidoksissa olevasta sähköpostiosoitteesta, mikä taas viittaa siihen, että vuodot ovat oikeellisia.

Vuodetut tiedot näyttävät olevan linjassa aiempien raporttien kanssa, joiden mukaan peli sijoittuisi Vice Cityyn.

Bloomberg kertoi aiemmin tänä vuonna, että peli, jonka kehittäminen on sen mukaan alkanut joskus vuonna 2014, on ”vähintään kahden vuoden päässä julkaisusta”.

”Rockstarin seuraava peli, Grand Theft Auto VI, tulee sisältämään pelattavan naispäähenkilön. Nainen, joka on latino, tulee olemaan toinen parista päähenkilöstä tarinassa, joka on saanut vaikutteita pankkirosvoista Bonnie ja Clyde, Bloomberg lisää viitaten peliin perehtyneisiin lähteisiinsä.

Mainos