Mainos
Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick on puhunut siitä, mitä hän pitää Rockstarin suurimpana haasteena Grand Theft Auto 6:n odotusten täyttämisessä.

Toimitusjohtajan mukaan Rockstarin on kuljettava erittäin hienolla linjalla ja tarjottava pelaajille jotain, joka tuntuu sekä täysin uudelta että rauhoittavan tutulta.

– Viihdebisneksessä… otamme hitit vastaan niin kuin ne olisivat osa meitä, osa perhettämme, meillä on suuri kiintymys niihin, ja otamme henkilökohtaisesti, jos ihmiset pelleilevät niiden kanssa, eikä ole ok, jos tekijät tekevät valinnan, joka ei vastaa sitä, miten näitä hittejä pitäisi mielestämme kehittää, hän kertoi Good Time Show -podcastissa.

Mainos

– Uskon, että tämä on haaste, jonka Rockstarin väki kohtaa joka kerta, kun Grand Theft Auto -pelistä julkaistaan uusi versio. Sen on oltava jotain, mitä et ole koskaan ennen nähnyt, ja sen on heijastettava sitä tunnetta, joka meillä on Grand Theft Autosta, ja se on suuri haaste tiimille. Nyt Rockstarin pyrkimys on vain pyrkiä täydellisyyteen ja me pääsemme siihen, Zelnic vakuuttaa.

Yhdessä pelialan näkyvimmistä tietovuodoista yli tunti GTA 6:n kehitysmateriaalia julkaistiin verkossa viime syyskuussa, jolloin pelaajat saivat ensimmäisen kerran nähdä yhden kaikkien aikojen myydyimpien pelien jatko-osan.

Vuotanut kuvamateriaali sisälsi avoimen maailman pelattavaa GTA 6:n pre-alfa-versiosta, ja se näytti vahvistavan aiemmat huhut, joiden mukaan peli sijoittuu Vice Cityyn ja siinä on naispäähenkilö.

GTA 6 -pelistä vuodettiin syksyllä valtava määrä keskeneräistä pelikuvaa, jonka Rockstar Games vahvisti olevan aitoa, mutta ei lähelläkään sen näköistä, jolta peli tulee valmiina näyttämään.

– Vuodolla ei varmasti ole mitään vaikutusta kehitykseen tai muuhun vastaavaan, mutta se on hirveä pettymys, Zelnick harmitteli myöhemmin.

Take-Two kertoi viime viikolla tuloskatsauksensa aikana, että Grand Theft Auto 5:stä on nyt myyty yli 180 miljoonaa kappaletta sen alkuperäisen julkaisun jälkeen vuonna 2013.

Rockstarin omistaja ennusti myös, että myynti kasvaa jyrkästi seuraavana, huhtikuussa 2024 alkavana tilivuonna ”useiden uraauurtavien pelien” julkaisun ansiosta, mikä johti spekulaatioihin, että GTA 6 saattaisi ilmestyä kyseisenä aikana.

Mainos