Mainos

Tuli… tuo luonnon perusihmeistä viehättävin, mutta myös vaarallisin. Toinen vähintään yhtä lumoava elementti on vesi. Takkatuli- ja akvaario-DVD sisältää nuo molemmat silmäkarkit samassa paketissa, viehättävällä jatkumo -elementillä varustettuna. Kuka tahansa voi siis tämän videolevyn ansiosta tehdä televisiovastaanottimestaan takan tai mehevästi kalaisan akvaarion.

Kun levyn käynnistää, pääsee valitsemaan missä muodossa tulesta tai kaloista tahtoo nautiskella. Vaihtoehtoina on takkatuli, joko aidoilla narskahduksilla tai aidolla klassisella musiikilla. Sama homma akvaariopuolella, mutta takkatulesta poiketen, akvaarioita on kolme! Kaikkiin on saatavilla joko kosteaa lotinaa tai klassista jousisointia.

Kun tulipuolta seurailee aktiivisesti, pystyy havaitsemaan polttopuiden kerääntyvän käppyrälle, ja juuri kun ne ovat sammumassa, alkaa koko homma alusta. Näin käy peräti kolme kertaa, jolloin onkin jo tunti kulunut. Sen jälkeen video päättyy, mutta kaikeksi yllätykseksi looppi alkaa jälleen uudelleen alusta. Oravanpyörä on siis päättymätön.

Mainos

Kuuman tulinen takka

Akvaariopuolella sitä odottaa koko ajan että joku kaloista syö toiset kalat. Näin ei kuitenkaan käy missään kolmesta altaasta, vaan suomukkaat uiskentelevat sulassa sovussa keskenään. Tämän vuoksi olisikin huomattavasti mielenkiintoisempaa katsella piraija- tai valkohaiakvaariota, höystettynä tulipyrstöisellä miljoonakalaparvella.

Kosteikko

Yhteenvetona voidaankin todeta että takkatuli- ja akvaario DVD:t sopivat vallan mainiosti piristämään romanttista iltaa tai leikkisiä kotibileitä. Kokoillan viihde-elokuvaksi sipsien kera siitä ei ole, sillä juonenkäänteet ovat melkoisen ennalta-arvattavia ja jopa tylsiä.

Jäämme odottamaan megabudjetin jatko-osaa kahdesta viimeisestä elementistä, ilmasta ja maasta.

Mainos