Tällainen on uusi Modern Warfare 2 -kartta ja The Boys -sarjasta tutut operaattorit

Mainos
Activision on julkistanut yksityiskohtaiset tiedot Call of Duty: Modern Warfare 2:sta ja Warzone 2 -pelin Season 4 Reloaded -kausipaketista.

Heinäkuun 12. päivänä klo 18.00 Suomen aikaa julkaistava mid-season-päivitys sisältää crossoverin The Boys -tv-sarjan kanssa, uuden moninpelikartan ja uusia Warzone-ominaisuuksia.

Pelaajat voivat muuttua The Boysin Starlightiksi, Homelanderiksi tai Black Noiriksi uusilla operaattoripaketeilla, joista jokainen maksaa 2 400 COD-pistettä.

Mainos

Sarjan Temp V -seerumi, joka antaa käyttäjille supervoimia rajoitetuksi ajaksi, tulee myös Call of Dutyyn. Sen nautittuaan pelaajat saavat yhden neljästä satunnaisesta supervoimasta (Charge Jump, Electric Shockwave, Laser Vision tai Teleport) Field Upgrade -paikassaan.

Moninpelirintamalla Modern Warfare 2 esittelee uuden 6v6-ydinkartan Vondel Waterfront, joka on mukautettu alue suuremmasta Warzone-kartasta.

”Operaattorit eivät voi uida asuntoveneiden alla, ja heidän on pidettävä toiminta enimmäkseen ’maalla’ – eli ponttonitalot vedessä ja kannet, jotka yhdistävät tämän alueen toisiinsa. Lisäksi useat rakennuksista on laudoitettu, ja kahdella käytettävissä olevasta neljästä kulkukelpoisesta rakennuksesta on uudet maalikerrokset – punainen ja sininen – jotka merkitsevät kartan näkyvimmät paikat”, Activision tiedottaa.

Season 4 Reloaded sisältää myös Special Ops Atomgradin tarinan finaalin Raid Episode 04:llä.

”Task Force 141:n jäsenet ovat joutuneet Al-Qatalan agentti Hadirin vangiksi ja vangiksi. Tässä Atomgradin eeppisessä päätösjaksossa sinun ja kahden muun operaattorin tehtävänä on päästä ulos ja saattaa loppuun se, minkä aloititte”, Activision kirjoittaa blogissaan.

Vondel Battle Royale

Sen jälkeen, kun Warzone-kartta Vondel debytoi Resurgence-tilassa neljännen kauden alussa, kauden puolivälin päivitys tuo kartalle klassisen Battle Royale -kokemuksen, joka tukee jopa 72 pelaajaa.

Vondelin linnan viinikellariin ja luolastoon sijoittuva Gulag on myös uusi, ja palanneisiin ominaisuuksiin kuuluvat Signals Intelligence Contract, Portable Redeploy Drone ja Occupation Scan, joka on ottelun sisäinen tapahtuma, joka paljastaa kaikkien niiden pelaajien sijainnit, jotka eivät ole ajoissa menneet makaamaan tai sukeltaneet veden alle.

Season 4 Reloaded ottaa myös käyttöön kartanvaihtojärjestelmän Resurgence-peliluetteloissa, jotka vaihtavat Vondelin ja Ashikan saaren välillä tietyn pelissä määritellyn ajan kuluttua.

Uutta pukkaa syksyllä

Useille NBA-pelaajille annettiin näytettiin demo vuoden seuraavasta Call of Duty -pelistä.

Seuraava pääsarjan osa tulee tiettävästi olemaan jatkoa viime vuonna ilmestyneelle Modern Warfare 2:lle, jota kehittää Sledgehammer Games.

Mainos