Mainos
Mortal Kombat -pelisarja hysterisoi 1990-luvulla. Samalla vuosikymmenellä Street Fighteristä tehty elokuvaversio floppasi, mutta Mortal Kombatin elokuvaversio nousi kulttisuosioon.

Nyt Mortal Kombat -brändi on enemmän kuin voimissaan ja saa vieläpä uuden elokuvaversion.

Elokuvan synopsis kuulostaa kutakuinkin vapaasti käännettynä tältä:

Mainos

Mortal Kombat -elokuvassa vapaaottelija Cole Young yllättyy siitä, että Outworldin keisari Shang Tsung on lähettänyt parhaan soturinsa Sub-Zeron metsästämään Colea. Peläten perheensä turvallisuutta, Cole lähtee etsimään Sonya Bladea Jaxin, erikoisjoukkojen majurin, johdolla, jolla on sama outo lohikäärme, kuin jollainen Colellakin on ollut syntymästään saakka. Pian hän löytää itsensä Herra Raidenin, vanhemman Jumalan ja Earthrealmin suojelijan temppelistä. Täällä Cole treenaa kokeneiden sotureiden Liu Kangin, Kung Laon ja roistopalkkasoturi Kanon kanssa valmistautuessaan seisomaan maapallon suurimpien mestareiden kanssa Outworldin vihollisia vastaan korkeiden panosten taistelussa maailmankaikkeudesta. Mutta ehtiikö Cole valmistautumaan riittävästi?

16. huhtikuuta ensi-iltansa Yhdysvalloissa ja HBO Maxilla saavasta elokuvasta on julkaistu ensimmäinen nippu valokuvia. Suomen ensi-iltaa ei olla vielä lyöty lukkoon.

Mainos
Edellinen artikkeliEpic Gamesin tämän viikon ilmaispeli sai EA:n palvelimet kaatumaan
Seuraava artikkeliUusien PS5-pelien julkaisu lykkääntyi salassa reilusti tuonnemmaksi