Mainos
GTA VI:n onnistuminen on erittäin tärkeää. Paljon tärkeämpää kuin Starfieldin tai The Elder Scrolls VI:n, koska seuraava Grand Theft Auto on ehkä kaikkien aikojen odotetuin videopeli jae luo paineita.

Olemme kaikki tienneet GTA VI:n tulevan GTA V:n ilmestymisestä lähtien, mutta saimme tietää pelin olevan virallisesti kehitteillä vasta helmikuussa 2022. Tuona aikana olemme joutuneet kestämään vuotoja, kaaosta ja fanit ovat rynnineet livetapahtumaankin vaatimaan, että he haluavat tietää, missä peli on.

Yksi sitkeimmistä huhuista – joka on tässä vaiheessa jo lähes varmistunut vuotojen perusteella – on, että GTA VI vie pelaajat takaisin Vice Cityyn. On kuitenkin myös vihjailtu, että peli tulee ulottumaan Vice Cityn ulkopuolelle, useisiin kyliin ja kaupunkeihin. Saatamme jopa mennä Amerikan ulkopuolelle ja ylittää rajan edestakaisin, kun kuljetamme huumeita ja muuta laitonta tavaraa Meksikon ja Vice Cityn välillä.

Mainos

Fanit ovat kutsuneet tätä peliversiota nimellä Project Americas, joka juontaa juurensa suuren tietovuodon videklipeistä, joka oli nimetty ”Americas”-alkuisesti.

Eräs pelaaja on itse asiassa käyttänyt vuotoja avukseen kootakseen massiivisen kartan, jossa on useita saaria ja kiinnostavia kohteita.

GTA 6 Concept Map
by u/EGNationnn in GTA

”Toivon, että jos saamme Floridaan sijoittuvan GTA:n, saamme väärennetyn Disney Worldin tai vain jonkinlaisen massiivisen yritysmaailman teemapuiston. Emme tarvitse edes Orlandoa, vain suuren Floridan teemapuiston”, fani hehkuttaa.

”Aina kun joku konseptikartta tulee julki, voin vain unelmoida, koska jokainen näyttää upealta”, toinen kommentoi.

Viimeksi kuulimme, että GTA VI:n julkaisu näyttää yhä todennäköisemmältä viimeistään maaliskuussa 2025, joten odotusaikaa ei ole enää kohtuuttomasti. Paljastetaanko peli tänä vuonna? Toivottavasti.

Mainos