Mainos
Nelonen esittää tänään 19.04. klo 22:00 alkaen Christopher Nolanin scifi-elokuvan, Interstellarin, joka on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Elokuvan pääosissa nähdään Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, John Lithgow ja Michael Caine, joiden nimillä leffaa mainostettiin isosti vuonna 2014. Mainoksissa ja arvosteluissa jätettiin kuitenkin yleisölle yllätyspommi, sillä leffassa nähdään myös suuri Hollywood-nimi Matt Damon. Miehen roolista ei puhuttu ennen ensi-iltaa julkisuudessa mitään, sillä se haluttiin jättään kansalaisille yllätykseksi. Arvioissa puhuttiin mm. ”eräästä” hahmosta.

Henkeäsalpaava, tulevaisuuteen sijoittuva tieteiselokuva kertoo avaruuslentäjä Cooperista, joka on pakotettu maanviljelijäksi ruokapulan ja luonnonvitsausten uhatessa elämää maapallolla. Uskomattomien käänteiden kautta Cooper päätyy jälleen avaruuteen tutkimaan, ovatko 10 vuotta aiemmin lähteneet biologit onnistuneet löytämään uusia elinkelpoisia maailmoja Maan kärsiville asukkaille. Matka madonreiän läpi on täynnä vaaroja ja vaikeita valintoja.

Mainos

Elokuvan erikoistehosteet palkittiin Oscarilla, ja se oli ehdolla neljässä muussa kategoriassa. Hans Zimmerin säveltämä musiikki palkittiin Golden Globella.

Mainos
Edellinen artikkeliTakavuosien suosittu, piirrosgrafiikalla kyllästetty XIII-räiskintä saa remaken konsoleille ja PC:lle
Seuraava artikkeliNäin vedetään World War Z läpi insane-tasolla 55 minuutissa