Mainos
Sub esittää tänään 27.7.2021 klo 21.00 Mad Max 2 – Asfalttisoturi -elokuvan.

Leffan esiosaa, Mad Maxia ei Suomessa nähty vuosikymmeniin, sillä se julkaistiin pienellä levikillä pelkästään Yhdysvalloissa vuonna 1979. Eurooppaan Mad Max 2 tuli 1981, mutta se hämmensi jatko-osanimellään niin paljon, että Yhdysvalloissa leffaa myytiin pelkällä The Road Warrior -nimellä.

Mad Max 2 – Asfalttisoturi on kulttimaineen saavuttanut tulevaisuudenkuvaus maailmasta, josta loputtomien sotien seurauksena polttoainevarannot ovat huvenneet tyystin ja aavikolla ajelevat joukkiot taistelevat viimeisistä polttoainetilkoista itse kyhättyihin menopeleihinsä. Elokuvaa pidetään edelleen yhtenä parhaista postapokalyptisistä elokuvista.

Mainos

Leffan yhtenä päähenkilönä on koira nimeltä Koira. Koira napattiin mukaan leffaan suoraan hylättyjen koirien kennelistä, koulutettiin ”näyttelijäksi” ja lopulta se pääsi hyvään kotiin yhden kameraoperaattorin perheeseen.

Elokuvaa tähdittävät Mel Gibson, Bruce Spence, Mike Preston, Max Phipps, Vernon Wells, Kjell Nilsson, Emil Minty, Virginia Hey, William Zappa ja Arkie Whiteley.

Mainos
Edellinen artikkeliBatmobile, DeLorean, TMNT-auto ja KITT löytyvät Hot Wheels: Unleashed -pelin autokattauksesta
Seuraava artikkeliForza Horizon 5 -pelistä paljastettiin 11 kartta-aluetta, jotka selittävät, miksi ollaan Meksikossa