Mainos
Nelonen esittää tänään 15.8.2019 klo 21.00 alkaen viidennen Pirates of the Caribbean -elokuvan.

Elokuva kuvattiin vuonna 2016, jolloin Johnny Depp ja Amber Heard taistelivat rankassa avioerossa. Molemmat syyttivät toisiaan väkivaltaisesta käytöksestä ja tämä heijastui myös Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge -elokuvan kuvauksissa. Itse elokuvassakin nähdään aiempaa masentuneemman näköinen Depp, kutkuttavista kohtauksista huolimatta. Ero on selkeä edellisiin leffoihin verrattuna.

Elokuvan amerikkalainen nimi on Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, mutta Euroopassa elokuvan nimi on käännetty muotoon Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. Tämä sekoittaa Pirates-elokuvat usein keskenään.

Mainos

Vaikka Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revengen piti olla sarjan viimeinen, kuudennen elokuvan esituotannosta alettiin puhua heti leffan ensi-illan jälkeen. Nyt puheissa on ollut myös koko sarjan rebootti.

Elokuvassa rakastettu merirosvo Jack Sparrow saa peräänsä pelottavan vihollisen. Eläväksi kuolleeksi kirottu kapteeni Salazar vannoo kostoa vuosien takaisesta nöyryytyksestä, ja Jackin ainoa pelastus on maaginen Poseidonin kolmikärki, jonka voimia havittelee moni muukin. Jackin sedän roolissa vilahtaa rocklegenda Paul McCartney.

Mainos
Edellinen artikkeliNo Man’s Sky VR on hyvä esimerkki siitä, miksi vain pc saa AAA-peleistä VR-version
Seuraava artikkeliOnce upon a time… in Hollywood -arvostelu – Tarantino osoittaa jälleen olevansa mestaritarinoitsija