Mainos

Kaikki (oletettavasti) Teksasin moottorisahamurhat -tarinaan perehtyneet tietävät, että 1970-luvulla Teksasin osavaltiossa sijaitsevassa kahdentuhannen ihmisen asuttamassa pikkukaupungissa riehunut insestiperheen vammainen poika teurasti paikalle eksyneet neljä nuorta raa'asti sahallaan. Yksi jäi henkiin ja tästä jatkuu uusi 3D-elokuva.

Insestiperheen talo poltettiin ja jäljelle ei pitänyt jäädä ketään. Nyt vuosikymmeniä myöhemmin eräs toisessa osavaltiossa asuva tyttö Heather (Alexandra Daddario) saa ilmoituksen mummonsa kuolemasta. Heather ajelee ystäviensä kanssa tonteille katselemaan ja paikan päällä selviää, että Heather on perinyt massiivisen kartanon pikkukaupungin laidalta. Se mikä kellarissa heitä odottaa, onkin sitten aivan toinen juttu.

Tulipalo

Teksasin moottorisahamurhaaja tekee näyttävän paluun, vain kymmenen vuotta edellisen uusintafilmatisoinnin jälkeen. Uutena tyylilajina kokeillaan kolmedeetä ja sehän on parhaimmillaan kauhussa. 3D-tehostetta on käytetty hienosti ja efekti saa nahkanaamaisesta sahamiehestä entistä pelottavamman. Myös miljöössä 3D on aivan omiaan ja kauhutunnelma korostuu erittäin hienosti.

Mainos

Pelehtijät

Leffan juoni on ennalta-arvattava ja älytön. Naisten avuja käytetään häikäilemättömästi hyödyksi –se luonnollisesti on toki mieskatsojien mieleen. Varsinkin Daddarin daisarit pullistelevat melkein paljaana kivasti ja mikäs sen kiehtovampaa kun kyseessä on kuitenkin 3D-elokuva!

Näyttelijät ovat keskinkertaisia, mutta kuka siihen ehtii kiinnittää huomiota, kun pitää väistellä 1200 kierrosta minuutissa jauhavia teloja.

3D-kuva
Jos kaapista löytyy 1980-luvulla suosioon nousseet sinupuna 3D-lasit, voit tarkkailla elokuvan syvyysvaikutelmaa tämän kuvan avulla.

Bonuspuolelta löytyy läjä kommenttiraitoja, vaihtoehtoinen intro ja pari dokkaria kulisien takaa.

Texas Chansaw 3D on hyvää kauhuviihdettä. Se kiehtoo, pelottaa ja viehättää lihanhimoisia. Kelpo klippi, joka kannattaa katsoa ennemmin 3D-lasit päässä kuin kaksiulotteisena.

Mainos