Mainos

Donny (Adam Sandler) räväyttää teinipoikana ja panee aikuisen luokanopettajansa (Eva Amurri Martino) paksuksi. Tästä syntyy raskaus, jonka lopputuotteen Toddin (Andy Samberg) Donny saa haltuunsa täyttäessään itse 18 vuotta. Opettaja saa lapseensekaantumissyytteen ja joutuu 30 vudeksi naisvankilaan. On sanomattakin selvää, että lapsi ei osaa kasvattaa lasta, ja niinpä Todd katoaa välittömästi isänsä huovista kasvaessaan täysikäiseksi.

 

Vuosia myöhemmin Donny törmää sattuman kautta poikaansa, joka on kohta naimisiin menevä menestyvä miljonääri. Todd pelästyy ja yrittää tehdä kaikkensa, jotta tämän edelleen lapsellinen isukki ei tulisi pilaamaan myös pojan tulevaisuutta.

Mainos

 

Isä

 

That’s My Boy on hyytävän paska komedia, joka etenee hitaasti ja luottaa puhtaasti Adam Sandlerin ihmeelliseen sössötyshuumoriin, jossa ei vaan yksinkertaisesti ole mitään hauskaa. Sandler esittää kummallisesti puolialapurentaista pelleä, jolle on jäänyt kasarirooli ja teini-ikä vahvasti päälle. Teoriassa hauska idea, mutta lopputulos on lamaannuttavaa kuraa.

 

Käsikirjoitetut kreisit huumorikohtaukset kyllä toimivat, mutta hyviä läppiä on koko elokuvassa ehkä kaksi. Sandler on koko kastin huonoin ja aina kun mies lävähtää ruutuun alkaa katsojaa välittömästi  vituttamaan.

 

Vaimoke

 

Jos elokuvan jaksaa katsoa kokonaan, löytyy bonuslaarista naurukelaa, poistettuja kohtauksia, cameo-kooste, ja kolme muuta "hassua" koostetta kulissien vierestä.

 

That’s My Boy on Sandlerin huonoin komedia, jonka katsominen on puhdasta ajan haaskua. Elokuvan pitäisi joutua vahvan elokuvasensuurin kynsiin, sillä se on aivan liian tylsä viihde-elokuvaksi.

 

KE

Mainos